Zware metalen in de tuin zodat je jezelf kunt beschermen

Kind im Garten
Let op, giftig! Wanneer kinderen spelen in een vervuilde tuin, kunt u gebruik maken van zware metalen zoals lood en Cadmium opname zelf gekweekte gezond? Niet altijd! U kunt hier lezen, zoals zware metalen in het huis moestuin als ze te weten komen of zij betrokken zijn en wat u kunt doen in geval van nood.

Wat is de locatie van mijn bloem Bed op de gevaarlijk?

Gezondheid-gevaarlijke zware metalen, zoals lood en Cadmium, voert u met de auto, uitlaatgassen en stof weg in de grond. Bedden, die liggen direct aan de weg, voor rekening zijn daarom bijzonder sterk. Een andere risicofactor is Besmet, als het land is gelegen op een voormalige industriële installaties, of andere verontreinigde oppervlak.

Dat is de onderste neemt zware metalen?

Hoeveel komt van de zware metalen in de plant is afhankelijk van de pH-waarde van de bodem: hoe lager de pH, hoe zuurder de grond, hoe beter de planten zware metalen uit de aarde. De ideale pH voor gezonde planten, naar het neutrale punt van de pH 7. De licht zure pH-waarde 6,5 Cadmium komt in de plant, leiden tot een waarde van 4,0

Waar kan ik mijn bodem getest?

Wie wil een moestuin op zware metalen te testen, is gericht op de LUFA (Landwirtschaftliche Untersuchungs – und Forschungsanstalt) in de Regio. Voor een vergoeding van 80-120 Euro zijn er, de grond gezonden monsters in termen van hun gehalte aan zware metalen geanalyseerd. De LUFA bepaalt ook de pH-waarde van de bodem (tegen een kostprijs van rond de 18 euro – in andere parameters, zoals fosfor, kalium en Magnesium) zijn opgenomen.

Wat kan ik doen als mijn tuin is geplaatst?

Accumuleren in de bodem zware metalen, dit betekent niet dat de teelt van de voor uw groenten. Met de volgende tips kunt u uzelf beschermen tegen verontreinigende stoffen in de home-grown salade:

  • De Toepassing van kalk neutraliseert de zure grond met een lage pH-waarde en dus het verminderen van de opname van zware metalen door het gewas.
  • Folie of een laag Mulch op de grond om te voorkomen dat de accumulatie van zware metalen aan het oppervlak van de plant en te beschermen in de tuin, kinderen spelen in de voorkant van het te nemen vervuilde grond in de mond.
  • De oogst van het Bed voor het eten altijd grondig wassen! Dus neem je in minder schadelijke stoffen uit het oppervlak van de Planten.

Wat moet ik letten bij het Maken van een Gemüsebeets?

Met een paar voorzorgsmaatregelen om uw nieuw aangemaakte bloem Bed vrij van zware metalen:

  • De locatie dient gekozen te worden van de weg.
  • De nabijheid van de weg is niet te voorkomen, kunt u voorkomen dat een hoge heg en de bloem Bed in de voorkant van uitlaatgassen en stof weg.
  • Te gebruiken voor de compost is niet een stapel Bladeren dicht bij de straat en gooi geen huishoudelijk afval, zoals krant, papier of metalen onderdelen op de top van de compost.

Geef een reactie