Zwangerschapsdiabetes: Risico

Schwangerschaftsdiabetes kann für Mutter und Kind gravierende Folgen haben
Een zwangerschap diabetes kan hebben voor moeder en kind, met ernstige gevolgen hebben tijdens de zwangerschap, het metabolisme van de vrouw is aan het veranderen onder invloed van de zwangerschapshormonen. Dit kan hebben voor de aanstaande moeder en het ongeboren kind, met ernstige gevolgen. De praktijk Vita legt.

Autisme door zwangerschapsdiabetes

Vrouwen die last hebben van zwangerschapsdiabetes hebben een 63 procent verhoogd risico op het leveren van een Baby met autisme in de wereld. Dit is het resultaat van een Amerikaanse studie die onlangs werd gepubliceerd in de Journal van the American Medical Association. Het onderzoeksteam bestudeerde meer dan 322,000 kinderen in de leeftijd van 28 tot 44 weken. De wetenschappers leeftijd, opleiding, inkomen en etnische herkomst, beschouwd als de toename in het risico nog 42 procent.

Volgens de officiële statistieken, de zwangere vrouwen worden beïnvloed ongeveer vijf procent van Diabetes. Vaak is de stijging in de bloedsuikerspiegel is niet eens opgemerkt, en draagt hij een grote gevaren voor moeder en kind. Het risico voor Vroeg – of zelfs een doodgeboorte is aan het toenemen. Veel pasgeborenen ook lijden als gevolg van de pathologische veranderingen van de moeder, ademhalingsproblemen of niet goed ontwikkelt. In het geval van de moeder de ziekte te hoge bloeddruk, die kan blijven bestaan na de zwangerschap. Mogelijke complicaties kunnen ook worden het vasthouden van water en Harninwegsinfekte.

Als het gaat om de Diabetes in de zwangerschap?

Zwangerschap diabetes (zwangerschapsdiabetes) wordt veroorzaakt door een onbalans van bepaalde hormonen. Het hormoon verschuiving leidt tot een verhoogde insuline consumptie. Insuline wordt geproduceerd in de alvleesklier en zorgt ervoor dat de bloedsuikerspiegel op peil blijft binnen de perken. Zwangere vrouwen hebben echter een bijzonder hoge behoefte aan Insuline die wordt niet gedekt is altijd de alvleesklier. Dus het komt tot een verhoogde bloedsuikerspiegel.

Zwangerschapsdiabetes is gevaarlijk voor de gezondheid van het ongeboren kind. U kan echter vermeden worden door de Zwangere vrouwen met bepaalde risico ‘ s worden vermeden. Hier vindt u de beste tips voor de preventie van zwangerschapsdiabetes!

Hamburg-harburg, 16

Geef een reactie