Zonnebrand-symptomen zijn vergelijkbaar met die van een verbranding

In het geval van een zonnebrand (Dermatitis solaris) de ervaring van de typische symptomen van een verbranding eerste of tweede graad. De huid is rood, gezwollen, jeukende en pijnlijke, vooral als er druk van buiten.

Daarnaast is er een gevoel van warmte optreedt op de aangetaste huid regio. In zeer ernstige gevallen, kan ook bellen. Kenmerk van een verbranding door de zon, de huid is alleen van toepassing in de blootgestelde wijken. Om het lichaam te vallen, bijvoorbeeld in het kader van de Bikini, een scherp begrensde rand.

In het geval van ernstige zonnebrand kunnen vormen bubbels

De symptomen van zonnebrand te beginnen, in de meeste gevallen zes tot acht uur na blootstelling aan de zon en de piek na 24 tot 36 uur. In het verdere verloop kunnen vormen op een zwak zonnebrand, roodheid en het komt tot een verhoogde celdeling in de Opperhuid, en de verhoorning van huidcellen. Vaak komt het in de plaats, in verbinding met hyperpigmentatie, wat betekent dat een overmatige verkleuring van de huid. In het geval van een ernstige zonnebrand kunt maken van de resulterende bubbels later weinig gepigmenteerde litteken.

Sonnenbrand mit Blasenbildung

In het geval van een ernstige zonnebrand symptomen zoals blaarvorming en rode en gezwollen huid kan optreden

Een super infectie als gevolg van zonnebrand is mogelijk

In het geval van een verbranding door de zon in het gezicht, op hetzelfde moment, een bindvlies ontsteking (conjunctivitis) of het hoornvlies ontsteking kan optreden van het oog (Keratitis solaris). De zon is een brand in een groot gebied en bullate, ervaren vaak bijkomende klachten zoals koorts, vermoeidheid en vermoeidheid. Een bacteriële super-infectie, d.w.z. de infectie met bacteriën, de bubbels geopend is mogelijk.

Geef een reactie