Zonden maken een dieet meer succes

Ein Stück Schwarzwälder Kirschtorte
Een Sündentag per week verhoogt de Motivatie vast te houden aan een dieet – een recente studie van het Europese onderzoek resulteert in een zuiver stuk van de taart, terwijl een dieet? Klinkt als een No-Go, maar het kan je helpen gewicht te verliezen – het resultaat van een Europees onderzoek. Hoe kan dat?

De cake van de chocolade, hamburgers, Chips: Zijn zonden tijdens een dieet motivatie van de moordenaar of de Motivatie verhogen, integendeel, om uit te houden? Deze vraag hebben onderzoekers van de Universiteit van Tilburg en de Katholieke Universiteit van Portugal in Lissabon, in een kleine studie op de grond. Uw antwoord is: de zonden van de voeding gunstig zijn – zo lang als u gepland.

De onderzoekers verdeeld 36 dieet bereid proefpersonen in twee groepen. Groep één was toegestaan per dag tot 1500 calorieën opnemen met de verklaring, om zich strikt aan deze limiet. Groep twee had om jezelf te beperken 1300 calorieën per dag, maar werd niet toegelaten tot het invoegen van een Sündentag per week tot 2700 calorieën.

Sündentag verhoogt de Motivatie

Tijdens de twee weken durende studie, de vakken uitgevoerd dagelijkse Online agenda ‘ s, waarin ze de toewijzing van hun stemming en Motivatie, het dieet vervolg, gedocumenteerd. Dit toonde aan dat de Motivatie van degenen die niet konden zondigen, een steiler vallen als ze mogen een slip-up. Ook in een slecht humeur invloed op uw Motivatie voor de dag.

In het geval van de Zondaars in staat waren invloed, noch onfeilbaar, noch een slechte dag. De deelnemers van deze groep in combinatie met uw dieet is ook meer positieve emoties dan die van de andere groep.

Na een maand van het Experiment was al klaar – de proefpersonen werden gevraagd nogmaals over hun Motivatie, het dieet blijven. De deelnemers van de Sündentag groep, gemiddeld aanzienlijk hoger dan in het geval van het strenge dieet.

Streng dieet vermindert self-control

Daarnaast zijn de wetenschappers gebruik van een speciale procedure voor het testen van de vaardigheden van de deelnemers voor zelf-controle. Moest schaal aan uitspraken zoals ik moet iets Leuk om me beter te voelen na uw Betaling. Bij proefpersonen die aan de strenge dieet plan, niet is gedaald, is de capaciteit voor zelf-controle in de loop van de studie, diegenen die zonde waren toegestaan, was dat niet het geval. Ze ontwikkelde strategieën, verleidingen te weerstaan, zodat de studieleider.

En hoe succesvol de twee diëten in termen van gewichtsverlies? Interessant, had de breuk (de Sündentag) geen negatief effect op het gewichtsverlies, de wetenschappers schrijven.

Echter, om het dieet zonden de weg vrijmaken naar succes, je moet voldoen aan één voorwaarde: ze moet gepland worden, omdat anders, verklein je de Motivatie om door te zetten, en zo de kans op succes van het dieet.

In de Video, je leert wat zijn de 20 dingen die elke vrouw weet op een dieet:

Hamburg-harburg, 20. Januari

Geef een reactie