Zoals de darm, het hart kunnen beschermen

Ein Frauenbauch mit Händen, die ein Herz formen
Onze darmflora van invloed op onze gezondheid van het hart, geeft een huidige AMERIKAANSE StudieUS-onderzoekers zijn erin geslaagd, de darmbacteriën kan programmeren, zodat u het kunt beschermen het hart tegen ziekten. Zo zijn de nieuwe procedure werkt.

De darmflora speelt een belangrijke rol in het organisme. De darmflora ondersteunen het immuunsysteem, het reguleren van gewicht en beschermt zelfs de hersenen. Echter, sommige bacteriën hebben de ziekte van negatieve kenmerken – in het bijzonder voor mensen met een verhoogd risico voor het hart. De wetenschap van de Cleveland Clinic leren meer, het wordt nu beheerd, deze darmbacteriën zijn zo herprogrammeren dat ze schade aan het hart, maar in plaats daarvan te beschermen. De studie werd gepubliceerd in het tijdschrift de Cel.

Zoals de darm, het hart kan schade

In de spijsvertering van een bepaalde voedingsstof genoemd choline (bijvoorbeeld in vlees, zalm en broccoli) die de productie van de intestinale bacteriën van een bepaalde stof (TMA), die wordt omgezet in een molecuul genaamd TMAO. TMAO beperkt de verwijdering van vetten. Het resultaat: meer vet wordt afgezet in de bloedvaten en kan leiden tot een vernauwing van de bloedvaten, heet atherosclerose.

De AMERIKAANSE onderzoekers ontwikkelden een drug genaamd (DMB) onderdrukt enkele van de enzymen die nodig zijn door de darmbacteriën produceren TNA. In gevolg, minder TNA en minder atherosclerose, zoals in experimenten met muizen toonden aan dat De onderzoekers krijgen de dieren met een genetische aanleg voor aderverkalking met choline-rijk voedsel. Normaal gesproken is de led om de vernauwing van uw bloedvaten. Maar je hebt over uw drinkwater DMB toegediend, van kracht bleef.

De werkzame stof, veranderde darmflora bacteriën, zonder het te vernietigen

De werkzame stof die is gevonden volgens de studie leider, natuurlijk, sommige rode wijnen en olijfolie, was ook na vier maanden van de behandeling, geen negatieve bijwerkingen. Met name interessant voor de onderzoekers: Hoewel de darmbacteriën waren veranderd, dat ze niet werden vernietigd. Dit is belangrijk, omdat een gezonde darmflora en ondersteunt het immuunsysteem en de vorming van resistentie te voorkomen.

Echter, de ontwikkeling van resistentie in dit middel is niet uitgesloten. Omdat sommige bacteriën gebruiken TMA als een bron van energie – u kan het vinden van nieuwe manieren voor het produceren van de stof.

Voordat de therapie kan gebruikt worden in de mens, is verder onderzoek nodig is. Er moeten ook andere methoden voor het manipuleren van de darmflora met medicatie.

Hamburg-harburg, 18. December

Geef een reactie