Zo sterk voedsel tijden bepalen onze gezondheid

Wetenschappers hebben ontdekt dat het eten laat, het risico op een hartaanval verhoogt.

Het is een vraag die wetenschappers over de hele wereld splitst: laat diner is slecht voor de gezondheid? En zo Ja, wanneer het is te laat te laat is? Tijdens de gesprekken een opslag om ervoor te zorgen dat het niet uitmaakt hoe veel op u, zijn eten, de angst van de vertegenwoordigers van het andere kamp gevolgen voor de gezondheid, zoals Obesitas, gebrek aan kwaliteit van de slaap en buitensporige eisen van de stofwisseling. Een nieuwe studie heeft nu aangetoond dat het om een aanval van een laat diner in feite, de gezondheid kan zijn. Wetenschappers aan de Dokuz Eylul University in Izmir, Turkije gemeld op het moment in Rome worden gehouden in het Congres van de European Society of Cardiology, te verhogen dat laat om te eten, het risico van een hartaanval.

Parasympathische zenuwstelsel treedt meestal op als een bloeddruk-verlagend

Normaal gesproken, de bloeddruk daalt ‘ s nachts tot ongeveer tien procent. Dit is omdat in de nacht, de zogenaamde parasympathische zenuwstelsel de overhand. Dit onderdeel van het autonome zenuwstelsel initieert de slaapstand. Terwijl we slapen, in plaats van het verminderen van de hartslag en de spijsvertering processen. Echter, dit werkt alleen soepel als het lichaam voordat je gaat slapen nog niet opgeëist. Die rest tot twee uur vóór het naar bed om een hele maaltijd, zet het lichaam in de werk modus. De bloeddruk kan meer voldoende verlaagd. Het risico op een hartinfarct verhoogt.

Tot twee uur vóór het naar bed rust, geen grote maaltijden meer

Gebeurt dit niet na een of twee late maaltijden. Die heeft de neiging om maar in ieder geval, een verhoogde bloeddruk en constant laat in de avond eten, het lichaam geen kans meer, de bloeddruk verlagen, brengt in gevaar. De auteurs Dr. Ebru Ozpelit adviseren om 19 UUR geen grote maaltijden meer, dus het lichaam heeft voldoende tijd om over te schakelen naar de sluimerstand. Bovendien waarschuwen ze voor een hoog zout dieet het risico verhogen.

Ook het Ontbijt heeft een effect op de bloeddruk

De wetenschappers onderzochten in hun studie, op ongeveer 700 mannen en vrouwen met een hoge bloeddruk. Het bleek dat bijna 25 procent van de laat-eten onderwerpen in de bloeddruk wordt verlaagd genoeg voor de nacht. De proefpersonen die niet hadden, had ook een verminderd drukverlies van het bloed. Hier, echter, is minder impact dan de visitekaartjes werden genoteerd, volgens de experts.

Iedereen die last heeft van hoge bloeddruk, moeten aandacht besteden aan het eten op de bloeddruk verlagen van voedsel. Deze zijn Avocado ‘ s, rode bieten sap en Groene thee, maar ook Parmezaanse kaas en in het algemeen veel fruit en groenten.

Hamburg, 4. September

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie