Zo schadelijk voedsel kan worden Supplement

Pillen auf einem Teller
De inname van voedingssupplementen moet worden met een arts verduidelijkt.Veel oudere mensen calcium supplementen te beschermen tegen osteoporose. Precies, zodat u kunt verhogen het risico op dementie.

Wetenschappers uit Zweden hebben onderzoek gedaan naar de effecten van calcium supplementen. In de studie van 700 vrouwen die een beroerte, toonde aan dat de calcium het risico op het ontwikkelen van dementie aanzienlijk toegenomen. In feite, de vrouwen hebben ontwikkeld binnen een periode van vijf jaar, zeven keer zoveel kans op een dementie, vergeleken met patiënten met een beroerte, die niet het nemen van calciumsupplementen.

Waarom calcium in vrouwen met bijzondere medische omstandigheden op een hoger risico op dementie, niet in staat zijn te beantwoorden de onderzoekers van de Universiteit van Göteborg. U vermoedt dat de medicatie kon worden van de bloedvaten en dus de doorbloeding van invloed zijn.

Pas op voor voedingssupplementen

Dr. Silke Kern, Co-auteur van de studie, maakt duidelijk dat van de opmerkingen van hun team zijn niet afgeleid kon worden dat calcium supplementen leiden tot dementie. Kunnen uit de resultaten van de studie, duidelijke instructies kunnen worden afgeleid, zou moeten doorgevoerd worden in eerste instantie verder onderzoek.

Algemene toeslagen van toepassing zijn, echter, in het geval van voedsel: De inname van de beste met de arts te bespreken. Want: Wie wil eten, maar gezond en evenwichtig, is het normaal gesproken niet nodig suppletie en zijn daarom niet beter. Alleen de ouderen, maar vaak calcium preparaten, om uzelf te beschermen tegen een mogelijke osteoporose. Hier hou deze ziekte ook door zachtere maatregelen in het schaakspel.

De praktijk Vita presenteert de beste:

Deze echt helpt tegen osteoporose

De trage vooruitgang in osteoporose is lastig, omdat het botverlies is ontdekt, als de eerste poreus bot is gebroken.

Het kan voorkomen van osteoporose, zoals bij een drug Controleren. Voor bepaalde geneesmiddelen, het bot stabiliteit zwakke punten, met name in het geval van een permanent nemen. Onder de problematische betekent, onder andere, remedie voor de maag, zijn de zogenaamde proton pomp remmers, protonpompremmers (PPI). In het normale geval de maag, bevordert de opname van calcium zuur in de dunne darm. Is nu een PPI, een verslechtering in deze opname, als de maag vermindert de zuurproductie. Het lichaam krijgt te weinig calcium, vermindert ook de botdichtheid. Als een resultaat, de beenderen worden poreus en gemakkelijk breken. Onder een permanente nemen van PPI ‘ s de zogenaamde spontane breuken kunnen regelmatig voorkomen. Om deze reden moet worden genomen voor de behandeling van brandend maagzuur, altijd met home remedies, zoals melk of ongezoete natuurlijke yoghurt.

Ook met de juiste voeding en voldoende beweging, osteoporose kan worden voorkomen. Onderzoekers hebben ontdekt dat olijfolie kunt stoppen met het proces van botverlies. Twee eetlepel per dag voor de vorming van een lichaam op het vergroten van haar eigen substantie, wat het verlies aan botmassa. Daarnaast moet je aandacht besteden aan een calcium rijk dieet. Omdat van de minerale stof (aanbeveling: 1000 mg / dag) eigenlijk versterkt de botten. Een bijzonder hoog percentage van boter melk (540 mg in 500 ml) groene kool (424 mg 200 g) en broccoli (170 mg 200 g). Tip: Vitamine D bevordert de opslag van calcium.

Dieet en lichaamsbeweging voor osteoporose

Ook regelmatige lichaamsbeweging helpt bij het behouden van sterke botten. Onderzoekers aan de Universiteit van Cambridge vond dat voldoende lichaamsbeweging kan het voorkomen van osteoporose als verzachten. Een goede sport in de rechte houding. Door de kracht van de zwaartekracht van het lichaam wordt blootgesteld aan een mechanische stimulus die stimuleert de vorming van bot. Dit is vooral het geval voor Nordic Walking. Maar ook lichte krachttraining, Gymnastiek en Fietsen zijn uit den boze. Arts tarieven tot drie keer per week, 30 minuten per stuk. Niet geschikt zijn sporten waarbij weinig kracht op het bot wordt uitgeoefend, zoals Zwemmen of Aqua-Aerobics.

Hamburg-harburg, 19. Augustus

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie