Ziek zonder schuld verplichtingen, het risico voor verlies van gehoor, Roken aanzienlijk toegenomen

Rauchen ist schlecht
Een recente studie van Britse onderzoekers dat de passieve rokers een significant verhoogd risico voor gehoorschade bestaat uit passieve rokers lopen een sterk verhoogd risico op gehoorverlies. Een recente studie van de Universiteit van Manchester toont. Mensen die worden blootgesteld aan sigarettenrook, en zijn dus meer kans om te worden doof en last hebben van ernstige oor-en gehoorgang ziekten. De Britse onderzoek bevestigt ONS onderzoek de bevindingen van het jaar 2011.

Het Britse team van onderzoekers vonden in een brede studie dat mensen die het inhaleren van sigarettenrook passief, een ongeveer 30 procent verhoogd risico op gehoorverlies. In het bijzonder kinderen, jongeren en vrouwen hebben last van dit effect. De studie toont ook aan dat passieve rokers, ontsteking is niet alleen gehoorverlies, maar ook andere ernstige oor voorwaarden zoals middenoor – is dat een bedreiging die uiteindelijk leiden tot chronische beperkingen van de hoorzitting.

Voor het onlangs verschenen studie op grote schaal onderzoekers van de Universiteit van Manchester onderzochten bijna 165.000 onderwerpen. Het onderzoek is een van de meest uitgebreide studies omgaan met de effecten van passief Roken op de gezondheid.

Geen twijfel in professionele kringen

Na de publicatie van de resultaten, geen twijfel over mogelijk dat de statistisch vastgestelde gegevens die erop wijzen dat er sprake is van een reëel gevaar in professionele kringen. De Britse studie bevestigt een eerder onderzoek van de Langone Medical center in New York University School of Medicine, in 2011, de effecten van passief Roken voor kinderen en jongeren werden geanalyseerd. De Amerikaanse onderzoekers zelfs rond de 50 procent van de proefpersonen had aangetoond dat kleine hoeveelheden werden blootgesteld aan passief Roken, ook op lange termijn schade aan uw gehoor en gehoorverlies.

De exacte redenen voor de schade zijn nog grotendeels onbekend. Er is veel om aan te geven, echter, dat, naar de mening van de onderzoekers op het moment dat het gehoorverlies van passieve rokers met een gelijktijdige hart-en vaatziekten is gerelateerd.

Professor Piers Dawes van de Universiteit van Manchester, legde ook uit dat de giftige stoffen in tabaksrook, direct en zonder omwegen via de je Ziek maken van het hart en de bloedsomloop tot verlies van het gehoor. De wetenschappers benadrukken echter dat het voor de Betrokken naast het punt is niet of passief Roken is direct of indirect – over de schade aan het hart of de bloedsomloop – voor het verlies van het gehoor en andere ernstige ziekten met zo veel rokers, verantwoordelijk. De reden: Volgens de studie, geïnhaleerde sigarettenrook is een passieve, duidelijk de reden voor de ernstige ziekten.

De effecten van passief Roken te onderschatten

De onderzoekers hopen dat hun bevindingen in de toekomst nog meer voor de gevaren van passief Roken bewustzijn. De dodelijke risico ‘ s veroorzaakt door het contact met sigarettenrook, worden nog steeds beschouwd te worden onderschat. Een studie van de Universiteit van Münster bleek dat in Duitsland jaarlijks 3300 mensen sterven van de directe effecten van passief Roken. De DIE berekend in een studie die wereldwijd worden er ongeveer 600.000 mensen sterven van de passieve Inademing – 165,000 kinderen waarvan de ouders roken

Hamburg-harburg, 31. Mei 2014

Geef een reactie