Zachte helpers van de natuur apotheek

Globuli mit Arnika lindern die Beschwerden bei Schwellungen, Blutergüssen und Entzündungen
Bolletjes met Arnica voor het verlichten van de symptomen van zwelling, blauwe plekken en ontstekingen, verrekkingen, verstuikingen, of blauwe plekken, pijn, vaak voor weken. Het goede nieuws: u kunt de snelheid van het genezingsproces aanzienlijk. U kunt gebruik maken van de zachte kracht van de natuur!

Tijdens het schoonmaken van Ramen of het werken in de tuin, gleed uit, of tijdens een wandeling in het Bos gebogen over – dergelijke ongelukken gebeuren elke dag. Een beetje pech, kan een verstuiking, blauwe plek of stam. Deze stompe letsels manifesteren zich door pijn, zwelling en beperking van beweging. Het risico: kan Het deze instabiele gewrichten, terugkerende pijn of zelfs artritis-achtige pijnen worden veroorzaakt. In 40 procent van alle mensen, dit is niet het geval. Het goede nieuws: je kunt het voorkomen van chronische klachten effectief en de duur en de Ernst van verstuikingen en co. effectief verlichten.

Geluk, wie kent het zogenaamde GELUK regel

Kühlpack mit Handtuch einwickeln, nicht direkt auf die Verletzung

Deskundigen adviseren om altijd een Kühlpak in de vriezer. Stompe letsels komen altijd onverwacht, maar moet onmiddellijk worden behandeld. Door cool direct, voorkom je dat de symptomen aanhouden voor een lange of een harde run

Breken, ijs, compressie, lagers, High – dus de regel is in het geval van een stomp letsel. U het getroffen ledemaat op de eerste plaats, rust. Koel daarna voor 20 tot 30 minuten. De zwelling en ontsteking voorkomt. Belangrijk: Plaats de koeling pads of ijs direct op de huid, maar wikkel deze in een handdoek. Een Vereniging gestabiliseerd dan de gezamenlijke en de zwelling tegengaat. Maar let op: Niet te maken, of anders zal het bloed activeren van de bloedcirculatie. Houd het getroffen ledemaat boven het Hart, voorkomt u dat deze is sterk doorbloed en zwelt.

Als een Plant, versnelt de genezing

Arnika - die gelbe Blume wächst im Gebirge

Arnica groeit tevergeefs, waar wandelaars en klimmers zijn op de weg – de gele berg bloem bevat waardevolle etherische Oliën en speciale ingrediënten. Ze versnellen de snelheid van de wondgenezing te stimuleren self-healing en de pijn verlichten

Tegen blessures te verdwijnen volledig, het duurt meestal ten minste drie weken. Deze tijd het lichaam nodig heeft om te herstellen van beschadigde weefsel, aan te scherpen gezerrte ligamenten en aan het versterken van de aangedane spieren. Vooral de prestaties van atleten, dit duurt veel te lang. U bent dan ook voor de agenten die met het activeren van de zelfgenezende krachten en de Ernst en de duur van het letsel aanzienlijk verminderen. De mountainbiker en drie keer de Olympische winnaar Sabine Spitz bekend voor, bijvoorbeeld, de kracht van een Plant: ik heb altijd gezegd Arnica zalf en Pessaria met me, zei ze.

U kunt gebruik maken van de homeopathische kracht, als bolletjes of zalf

De helende werking van de geel-bloeiende Arnica kruid is nu wetenschappelijk bewezen. Omdat hun essentiële Oliën en speciale bestanddelen van de plant verlichten van pijn en ontsteking, en hebben antibacteriële, het versnellen van de genezing van de wond en het lichaam helpen in het weefsel weg. Voor de behandeling van bot verwondingen zijn ze ideaal. De optimale toepassing in Acute gevallen: Arnica zalf zo snel mogelijk naar het getroffen gebied, van toepassing. Op hetzelfde moment voor drie uur, elke 30 minuten voor vijf Bolletjes. Dan drie keer per dag vijf Bolletjes verminderen. Ideaal voor de nacht: de zalf voor het slapen gaan toepassen dik en met huishoud folie en losjes wrap. Zalf en pillen zijn over-the-counter verkrijgbaar in de apotheek ( bijvoorbeeld Arnica 1 + 1 DHU).

Geef een reactie