Wondinfectie: Zes weken van de pijn, want van een Mug bijten!

Mit Wundinfektion im Krankenhaus
Slechts ternauwernood aan de dood: huid-infecties, veroorzaakt door streptokokken levensbedreigend kan zijn, als het niet behandeld wordt onmiddellijk met antibioticum muggenbeten zijn onaangenaam. Ze jeuken en wanneer u krassen kunt u ontsteken, zelfs. Maar het is om te sterven? Dat een insectenbeet kan namelijk levensbedreigend, wit, Erika L. (60).

Het begint onschuldig genoeg op een mooie zomerse dag. De verkoper zit met Familieleden tijdens de koffie roddels in de tuin. In de late namiddag ontdekte ze op haar linker Arm een mosquito bite. Ik denk niet dat iets van, zegt ze vandaag. Maar dan, de Arm zwelt op, hij is drie keer zo dik als vroeger. Erika L. voelt zich steeds zwakker – de mosquito bite heeft besmet. Vol zorg, haar dochter Nadine (33) brengt je naar de dokter. Hij vindt geen oorzaak en de moeder maakt alleen een gipsen spalk. Het Drama duurt de cursus: ik was gek van de pijn en bijna verloor het bewustzijn. Onder mijn arm een enorme bloed-gevormde. Vroeg in de Ochtend, de dochter was het bellen van de ambulance. Je moeder is Stervende, zegt hij serieus. Hij belt onmiddellijk met een pest-deskundige die wordt gevlogen met een helikopter naar het huis van de verkoper. Het gaat om minuten. In de kliniek, de wanhopige strijd om het leven van Erika L. begint, Als dat uw moeder overleeft dit, we nodig hebben om gewicht te verliezen u waarschijnlijk de Arm, aldus de arts.

Met streptokokken-bacteriën besmet

Wat is er gebeurd? Door de muggen bijten gevaarlijk Streptococcus bacteriën in het bloed. Want om te voorkomen dat het bloed gaat klonteren in hun slurf tijdens de handeling van het zuigen, het sproeien van de muggen met een klier-uitscheiding in de steek. En het bevat ziekteverwekkers zoals virussen, bacteriën en parasieten. Huid-infecties door streptokokken zijn zeer vaak voor, legt Professor Dr. Thomas Löscher, Ministerie van infectie-en tropische geneeskunde aan de Ludwig-Maximilians-Universiteit in München. Maar als je in een tijdige wijze, een antibioticum, krijgt u al snel in de greep. Maar: Er zijn ook doden gevallen.

Vechten op de intensive care voor overleving

De Binnenkant van de arm van mijn moeder zwart was, vergiftigd vlees, zegt Nadine. Haar leven hing aan een zijden draadje. In de ICU de Artsen vechten wanhopig naar Erika L. opnieuw en opnieuw, het weefsel ontstoken raakt, moet worden verwijderd. Meerdere malen huid getransplanteerd.

De 60-jarige heeft geluk. Na zes weken van de pijn, dan kunt u de intensive care unit. Bij de slechtste tijd van je leven, herinner je altijd twee littekens aan de Buitenkant en de Binnenkant van de arm. U bent 57 en 63 cm lang.

Geef een reactie