Wonder wapen tegen verhoogde bloedvetten, hartaanval en kanker

Tomaten helfen die Blutfette auszubalancieren
Tomaten kunnen helpen bij het vet in het bloed in balans en atherosclerose-risico te verminderen tot vier tomaten op de TagTomaten bestaan voor 95 procent uit water, de Rest is vrij veel het Beste wat de natuur te bieden heeft. Wereld weet je meer dan 6000 soorten en iedere keer is het pure geneeskunde. Hier kunt u alles te weten over de gezondheidsbevorderende stoffen van tomaat en een heerlijke voorbereiding tips!

Waarom tomaten zo gezond

De onderzoekers adviseren de dagelijkse consumptie van tomaten: ze hebben niet alleen een uitstekende eigenschappen, de sterke punten van de verdediging, maar ook de ingrediënten die kunnen verminderen verhoogde bloedvetten, hartaanvallen en zelfs preventie van kanker.

Vet in het bloed verlagen

Veel lycopeen door de rijke, tomaat genot vermindert ook het risico op een hartaanval en beroerte. Op hetzelfde moment een bijzonder zuur van de tomaat helpt het lichaam op een natuurlijke manier, het vet in het bloed in evenwicht. Vier tomaten per dag kan het risico van arteriosclerose (verkalking van de bloedvaten) dramatisch.

Screening op kanker

Lycopeen, het wonder van de genezing van de stof die wordt geplaatst in de focus van de wetenschap. Het geeft de band Solanaceae haar smakelijke rode kleur. In de mens, lycopeen helpt, slechte stoffen in het lichaam van de actie. Het is zelfs nog meer verbazingwekkend: of gedroogd, in de heldere rode tomaat Gaar is gezonder dan in rauwe staat. De Warmte zorgt voor de inhoud van de kanker-stopper lycopeen. En kan de saus als een tomaat. -ketchup of mark zal veel gebruikt worden beter door het lichaam dan uit rauwe tomaten.

De verdediging sterker

Tomaten zijn een van de meest krachtige immuun stimulerende middelen, die het is. Hun ingrediënten weerstaan zelfs aanvallen van griep ziekteverwekkers. Tip: bij de eerste symptomen, dagelijks een kom tomatensoep. Elke tweede, de verkoudheid kan afwenden.

Inhoud Vol Afslanken

Een paar kilo ‘ s teveel? Tomaat strijkijzer kleine dieet zonden. De Mix van kalium en vezels fungeert ook een diureticum en spijsvertering. 100 gram bevatten slechts 18 calorieën, die zal selecteer de tomaat naar de ideale Afslanken.

Recept: Zon-Gedroogde Tomaten

Aroma-klassieke Antipasti in kruidige Olie met brood of een salade bijgerecht – perfect! En, heel gewoon, zelf gemaakt:

Ingrediënten

  • 800 g tomaten
  • Suiker, Zout, Peper
  • Rozemarijn

Voorbereiding

Roma tomaten doormidden en leg het voorzichtig op een bakplaat. Met suiker, zout en peper, rozemarijn en verspreid. Een scheutje olijfolie – houdt bloedvetten laag. Op ongeveer 120 graden in de oven gedurende drie uur drogen.

Geef een reactie