Wonder Vezel

Leinsamen
Vlas zaden zijn een van de vezel-rijkste LebensmittelnSie beschermen het hart en de hersenen, om vele ziekten te voorkomen en helpen je verliest gewicht: voedingsvezels zijn echte all-rounders. Hier leren, hoe goed je het doet het lichaam echt.

Experts schatten dat we in een gemiddelde van 20 gram vezels per dag voor ons. Experts raden aan om te eten elke dag tientallen grammen meer – want dat is wat het hele lichaam is gelukkig. We hebben verzameld van de meest belangrijke voordelen van een vezelrijk dieet.

Hersenen

Met zeven procent, in om het verhogen van uw dagelijkse dosis vezels, verlaagt u uw risico op een beroerte met zeven procent.

Hart

Het risico van hart-en vaatziekten daalt met negen procent naar zeven procent toename in de dagelijkse vezel bedrag.

Hip

Tabelle mit Ballaststoffe-Anteilen in Lebensmitteln

De tabel laat zien welke voedingsmiddelen bevatten veel vezels

Een AMERIKAANSE studie toonde aan dat Als proefpersonen hebben alleen de editie, in te nemen ten minste 30 gram vezels per dag, verloren ze bijna net zo veel gewicht als onderwerpen die volgde op een ingewikkeld dieet met een verminderde calorie-inname.

Nier

Meer dan 21 gram vezels, vermindert niersteen risico met 22 procent.

Intestinale

Een vezelrijk dieet bevordert een gezonde darmflora (bacteriën beschermende schild van de darm), die beschermt tegen tal van ziekten en psychische klachten zijn in toenemende mate wordt geassocieerd met een verstoorde darmflora.

De suiker van het bloed

Voedingsvezels vertragen de opname van glucose, dus ze hebben een regulerend effect op de bloedsuikerspiegel en kan het risico van Diabetes.

Onze foto gallery presenteert tien vezel-rijk voedsel – klik hier.

Hamburg-harburg, 18. Juni

Geef een reactie