Wodka-Energie net zo gevaarlijk is als cocaïne?

Energydrink
Energie dranken en alcohol geconsumeerd kan worden, hersenen adolescent permanent schädigenWer energiedrankjes in combinatie met alcohol, angst voor de gevolgen, op basis van nieuwe bevindingen ernstig te laat. Een studie toont aan, gewijzigd misbruik van een langdurige inname van alcoholische Cocktails, de hersenen structuur vergelijkbaar met cocaïne.

Voor de gevaarlijke mix van energie drankjes en alcohol is al gewaarschuwd voor een lange tijd, omdat van een aantal negatieve factoren samen: Zowel de energie-dranken en alcohol hebben een negatieve invloed op het hart en de bloedsomloop, versterkt in het geval van een combinatie. Daarnaast is de amfetamine verdoezeld effect van de energie drankjes het effect van alcohol, zo dronken, maar voelt niet zo.

Ernstige gevolgen op de lange termijn te vrezen

Naast deze negatieve effecten tijdens de consumptie, het kan leiden tot duurzaam is, is volgens wetenschappers van de AMERIKAANSE Perdue University, long late effecten: In een Experiment met muizen, het Team geleid door Meredith Roberts was in staat om aan te tonen dat de combinatie van alcohol en energy drinks is het veranderen van de adolescent brein is vergelijkbaar met sterk als een cocaïne verslaving.

Een effect als cocaïne

In het experiment de onderzoekers gaven de adolescent muizen tot een enkel drinken van energy drinks of energiedrankjes in combinatie met alcohol. Als de dieren Volwassen zijn, de wetenschappers onderzochten het weer op uw gedrag. Het bleek dat de dieren, die waren opgegroeid met de combinatie van alcohol en cafeïne, vertoonde hetzelfde gedrag als cocaïne en verslaafden. Ze werden geleverd met cocaïne, ze reageerden minder sterk op de drug en moest bovendien meer en sterkere positieve prikkels om te komen tot een gevoel van tevredenheid. Verantwoordelijk voor het eind werden ingrijpende wijzigingen in het beloningscentrum van het dier. De onderzoekers concluderen dat de combinatie van cafeïne en alcohol niet meer bedragen dan een bepaalde drempel, de veranderingen in het gedrag en de neurochemie van de hersenen activeren.

De hersenen is permanent veranderd

Die dieren behandeld met de combinatie van energie-dranken en alcohol, toonde een hoger gehalte van het Eiwit Delta-FosB. Dit Eiwit geeft de lange-termijn veranderingen in de Hersenen van de stofwisseling, zoals optreden, meestal in het geval van verslaafden. De waargenomen veranderingen in de hersenen verhogen, volgens de wetenschappers is de waarschijnlijkheid voor het bedienen later drugsgebruik, of het ontwikkelen van andere schadelijke verslaving patroon. Een lange-termijn gebruik van de combinatie van cafeïne en alcohol maakt het zo kwetsbaar zijn voor verslavingen en verandert de hersenen permanent. Hoewel het onderzoek is alleen uitgevoerd op muizen de onderzoekers denken dat de resultaten kunnen worden geëxtrapoleerd naar de mens, want de hersenen van de muizen reageren vergelijkbaar met verslavende prikkels, zoals de mensen.

Geef een reactie