Wie is de vader? Zekerheid in de 8. Week

DNA-Test
Vaderschap testen kunnen nu worden uitgevoerd vóór de geboorte met een eenvoudige bloedtest.Een nieuwe DNA-Test, waardoor de twee maanden na de conceptie duidelijkheid over de vader van het kind.

Een nieuw ontwikkelde test om te bepalen in de toekomst door middel van een eenvoudige bloedtest van de vader van het kind, als de Baby is nog niet geboren maar toch. Reeds twee weken na de bevruchting is niet alleen de biologische vader te bepalen, maar ook het geslacht van de baby

Het voordeel is dat de Test is in tegenstelling tot de voorgaande prenatale Genetische aandoeningen (bijvoorbeeld, vruchtwaterpunctie) volledig onschadelijk voor moeder en Baby.

De Test vereist een bloedmonster van de moeder en speeksel monster van de mogelijke vader. Vanaf de achtste week van de zwangerschap al genoeg cellen van de foetus in de bloedsomloop van de moeder te laten circuleren kan worden toegepast om de Test is al in dit vroege stadium.

Prenatale vaderschapstest met geen risico voor de foetus

Het bedrijf dat produceert de nieuwe risico-vrije proef, alpha Biolabs, wil de Test in een paar maanden op de Britse markt. Ook in Nederland, Oostenrijk en een aantal AMERIKAANSE laboratoria is de niet-invasieve test methode is al mogelijk. De prijs is 800 tot 1500 euro. De Brits bedrijf van plan is, echter, de prijzen zijn tot ongeveer 400 Euro lager. Ze biedt ook een Overnachting Dienst voor bijzonder ongeduldig ouders. Alpha Biolabs willen helpen door het vroegtijdig testen van de methode, evenals de mannen, en niet te binden aan een ongeboren kind reageert niet, het kan niet eens. Dit geldt voor veel vaders die het niet weten anders tot na de geboorte heeft het kind is van u, maar tijdens de hele zwangerschap, hechting met het kind.

Een nadeel van de Test, echter, is: alpha Biolabs, kunnen nog steeds voor 100% garanderen de veiligheid van het test resultaat. Dit is op het Moment ongeveer 95 procent. Het bedrijf raadt aan twijfelen paren, daarom is er na de geboorte van een tweede Test om zich in te dekken.

Tot op heden, prenatale vaderschapstesten waren alleen te wijten aan de dure invasieve procedures, die altijd een zeker risico inhouden voor de miskramen. Zo kunt u van de 11. Om te onderzoeken week van de zwangerschap, een monster uit de placenta (vlokkentest) aan het genetisch materiaal van de foetus. De enige van de 13. Week van de zwangerschap, mogelijk een vruchtwaterpunctie, zijn afkomstig van foetale cellen via een spuitje in de buik van de vrucht water.

Binnenkort verandering in de wet in Duitsland?

Het nieuwe type vaststelling van het vaderschap door de bloed-test zou kunnen leiden tot in Duitsland, maar ook veranderingen in de wet. Zo ver, het zegt particulieren, zonder procureur-regeling, prenatale vaderschapstesten. De wetgever, die tot dusver is aangenomen dat alleen van de risicovollere invasieve methoden, wil beschermen op deze manier het leven van het Ongeboren kind van onnodige risico ‘ s. De niet-invasieve en dus onschadelijk methode zou kunnen omvallen van dit verbod.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 24. Juni

Geef een reactie