Whiplash-letsel – de diagnose is vaak moeilijk

Bewegungsanalyse nach Schleudertrauma
Met de hulp van de computer kunnen worden aangetoond in een 3D-beweging analyse van de omvang van de schade na een whiplash artsen zijn er vier ziekten vereisen een andere behandeling. Alleen met een duidelijke diagnose te stellen, een individuele therapie plan is mogelijk. De praktijk Vita legt uit wat je moet weten.

De whiplash is een van de meest voorkomende blessures in de kop-staartbotsingen in de weg. Jaarlijks ongeveer 400 000 Duitsers lijden aan een cervicale wervelkolom-whiplash-letsel van de cervicale wervelkolom (HWS).

Artsen verschillen in het geval van whiplash-letsel vier-en vaatziekten foto ‘ s

1. De zogenaamde cervicale syndroom, een verkeerde houding van de wervelkolom met de pijnlijke beperking van de beweging en de Spanning van de nekspieren naast nek-en hoofdpijn.

2. Wanneer de cervico-brachiale syndroom, zijn er ook een motor aangedreven en/of gevoelige fouten, soms met een sterke schouder, Arm en hand pijn.

3. Wanneer de cervico-medullaire syndroom (medulla = merg) is een letsel aan het ruggenmerg.

4. En ten slotte is er de cervico-enzephale syndroom, waar, naast nekklachten, hoofdpijn, duizeligheid, Tinnitus, gehoor-en gezichtsstoornissen en zelfs verlies van bewustzijn kan plaatsvinden. In het ergste geval, de hersenen beschadigd is. Het is belangrijk dat u denkt na een aanrijding van achteren is altijd een whiplash, ook als u geen pijn heeft. De typische symptomen ontstaan vaak na uren of zelfs dagen. Wordt behandeld met medicatie, fysiotherapie, oefeningen, Oefeningen, koude of warmte en ontspanning.

Voor de dokter, de diagnose was erg moeilijk. Hij moest vertrekken zo ver, op de patiënt informatie heeft bewezen zeer vaak verkeerd.

Met de hulp van een computer, de zogeheten whiplash-letsel is aangetoond

Wetenschappers hebben voor het eerst getest in een procedure, deze ziekte kan objectief worden vastgesteld. Met de hulp van computers is aangetoond in een 3D-beweging analyse van de omvang van de schade. Het team van onderzoekers van het Instituut fysiotherapie aan de Universiteit van Jena werd onderzocht bij veel patiënten met de nieuwe methode.

De Kwestie is geplaatst in een lichtgewicht frame met drie kleine ultrasone zenders. Schot, of de patiënt omcirkelde je hoofd, zou je kunnen maken met de gemaakte echo ‘ s op de Computer een individuele bewegingspatroon van de patiënt.

Dus, de arts kan herkennen op basis van de computer beelden duidelijk-bijvoorbeeld, of de fout liggen in patroon meer in de onderste of de bovenste cervicale wervelkolom. Dit is voor de individuele therapie plan is van groot belang. De eerste genezing kan het resultaat van de procedure te controleren. Momenteel zijn de wetenschappers werken op de exacte criteria voor Cervicale wervelkolom letsel lens volgens de graden van ernst ingedeeld.

Interessant is dat de nieuwe methode is ook voor de verzekeringssector. Hierdoor moet je regelmatig betalen na verkeersongevallen pijn geld aan de slachtoffers van ongevallen met whiplash. Sinds de nieuwe methode kan detecteren dit letsel, malingerers die speculeren op straffe van fondsen in de toekomst geen Kans.

Geef een reactie