Wat zit er achter het Munchausen by proxy syndroom?

Junge will keine Tabletten nehmen
Niet om hun kinderen geneesmiddelen die ze nodig hebben, is een manifestatie van Munchausen by proxy-syndroom, een moeder zit al maanden op het nachtkastje van haar drie-jaar-oude zoon. Ze lijkt om voor hem te zorgen sacrificially. Lange, de Artsen en raden wat had de jongen zo ziek. Voor een tijdje vermoed, zou een speciale Vorm van leukemie.

Totdat je in de kamer in het ziekenhuis van het kind flessen die zijn besmet met dezelfde bacterie als het bloed van het kind. Vervolgens een schok komt u van verdenking: Vergiftiging van de moeder naar haar zoon op doel?

Hoe herkent u het Munchausen by proxy syndroom?

Het is moeilijk om dit te bewijzen misleiding. Vermoeden moet trekken, als de arts zet ongeloofwaardig, atypische bevindingen. Of als de moeder toont een Sereniteit die past in de diagnose van de ziekte. En zelfs als de symptomen van het kind verbeterd, zodra deze is gescheiden van de moeder.

Artsen dergelijk gedrag als Munchausen by proxy syndroom is niet bekend. Een zeldzame Vorm van kindermishandeling. Moeders gebruiken hun kinderen om aandacht te krijgen en de genegenheid van andere mensen, en de Artsen – u kunt uw kinderen ziek. Op verschillende manieren: Er zijn moeders die niet met hun kinderen drugs die ze niet nodig hebben. Of een kussen op het gezicht en het verslag van een ademhalingsstilstand. Of u kan infecteren wonden weer met vuil. In slechts ongeveer 10 procent van de gevallen de vader is de dader.

In het huidige geval, de vader wist het niet. De Artsen vertelden hem in het bijzijn van zijn vrouw van haar vreselijke vermoeden. Het niet willen geloven aan het eerste tot hij besefte hoe rustig zijn vrouw bleef. Volgens de NDR Info de moeder werd vervolgens vergeleken met hun man de daden. Daarom moet u uw zoon over de maanden van injecties met verdund ontlasting, urine, speeksel en muffe water worden geïnjecteerd.

Op dezelfde dag, u zal worden toegelaten tot de gesloten psychiatrie. Nu heb je om te antwoorden voor het hof. Volgens de officier van justitie, tot 15 jaar in de gevangenis te bedreigen haar. Haar zoon is nu gelukkig terug naar gezondheid.

Psycholoog Michael Schellberg een antwoord op de belangrijke vragen

Als het gaat om het Munchausen by proxy syndroom?

De oorzaken zijn niet bekend. Het is een speciale vorm van Munchhausen syndroom, dat veroorzaakt het zelf-schade, en het is een van de persoonlijkheidsstoornissen. In het proces, de beperkingen en de behoefte aan medische aandacht zijn zeer uitgesproken.

Zieke moeders van hun kinderen houden?

De Ernst van de ziekte vermindert, onder andere dingen, emoties, Denken, gevoel van verantwoordelijkheid en de werkelijkheid. Wilt u genieten van een man met een ernstige depressie leven? Het meest waarschijnlijk, Ja, maar hij kan het niet doen.

De Patiënten weten dat ze schade toebrengen aan hun kinderen?

Het letsel is niet hun bewuste Intentie.

Hoe kan het worden behandeld het Munchausen by proxy syndroom?

Ten eerste is het belangrijk dat de bescherming van de benadeelde personen, is een absolute prioriteit! Heel vaak worden de Patiënten een diagnose en therapie, voorkomen dat het vaak veranderen van de behandelend arts. Er is een werkelijke psychologische diagnose en consistente therapie, psychofarmaca en psychotherapie aanval.

Hamburg-harburg, 29. Juni

Geef een reactie