Wat voor huidtype heb ik?

Frau genießt die Sonne
Welk huidtype u hebt, heeft invloed op het moet worden, welke beschermingsfactor u gebruikt. Meer informatie in de foto galerij nauwelijks iets doet om ons zo goed als de zon. Het is balsem voor onze ziel, en creëert een belangrijke vitale stof, die versterkt onze botten en ons beschermen tegen ernstige ziekten.

De beschermingsfactor is aangepast aan het type huid

Echter, zonne-straling kan ook schadelijk zijn als we zijn om te genieten van gedachteloos. Hoewel onze huid heeft een bepaalde mate van self-bescherming, dat wil zeggen, de tijd die we kunnen besteden aan onze tijd in de zon onbeschermd, echter, een geschikte zonnecrème voor onze huid type, met een geschikte beschermingsfactor voor de gezondheid van de huid is essentieel.

Een lichtere huid verbrandt sneller dan donker

Een EU-Richtlijn beveelt aan dat de zon zou moeten bevatten crème UVA – /UV-B filters in een verhouding van 1:3. Afhankelijk van uw huidtype, moet u kiezen voor de beschermingsfactor* tussen de 20 en 50. Die is erg lichte huid, verbrandt onbeschermde na 10 minuten. Donkere huidtypes kunnen door ver-verblijf in de zon langer.

Welk huidtype u hebt en welke is de beschermingsfactor is optimaal voor u is, kunt u ontdekken in onze foto-galerij – klik nu!

Geef een reactie