Wat u moet weten over brandwonden

Ärztin legt Verband nach Verbrennung an
Voor een hogere graad, moet u een arts raadplegen in ieder geval. Hij maakt een steriel verband, de wond is beschermd tegen verontreiniging door brandwonden snel gebeuren. Dan is snelle hulp is van cruciaal belang. De praktijk Vita vertelt u wat u moet weten in aanvulling op brandwonden.

Kleine brandwonden kan leiden tot veel pijn. Het lichaam geeft aan dat ze erg gevaarlijk kan zijn. Verkeerd verarztete brandwonden zijn bijzonder gevoelig voor schadelijke infecties en wondgenezing stoornissen. Grotere brandwonden vernietigen van het weefsel alleen het lichaam, maar een bedreiging voor de waterhuishouding en de activiteit van de bloedsomloop en de nieren.

Vier graden van ernst van brandwonden

De ernst van de brandwonden wordt beoordeeld met behulp van vier gradaties. Bij de meeste, die van de eerste en tweede graad moeten worden behandeld. De eerste graad wordt gekenmerkt door roodheid van de huid, die reageert op de aanraking pijnlijk. In de tweede brand bubbels en geween wonden. Hogere-graads brandwonden aan kleurstof in de huid wit. Het verhardt en sterft. Omdat de zenuwuiteinden vernietigd zijn, voelen zich Betrokken pijn vaak. Op alle krachtiger of grote oppervlakte brandwonden, die onmiddellijke medische behandeling is vereist. Het slachtoffer dient te worden opgewarmd door een deken en niets. Ook onderzoeken als je moet blaren brandwonden aan het gezicht en ook de beste Merk – met name wanneer er kinderen bij betrokken zijn.

Kleine brandwonden minstens tien minuten onder koel, stromend water uit de kraan. Behandeling met ijs is te agressief. Om niet te dragen , home remedies, zoals poeder, honing, Olie of bloem. Deze stoffen stimuleren irritatie en infectie van de wond.

Na behandeling met water, een wond (zoals Bepanthen) heeft een gunstig effect. Het biedt een meer pijn verlichten koeling van de huid. Daarnaast hydrateert de cellen van vocht, die verloren is gegaan als gevolg van de werking van warmte in hoge mate.

Een licht, steriel verband, dat wordt regelmatig veranderd, beschermt de wond tegen besmetting.

Geef een reactie