Wat te doen in geval van paniek angst voor spuiten?

Spritze
Voor veel mensen is de aanblik van een spuit en paniek veroorzaakt. De praktijk Vita blijkt tips die u zullen helpen uw angst voor naalden in de greep van de oorlog-tip naalden ingebracht in de huid, zoals waarschijnlijk niemand echt. Als elke arts te bezoeken, echter, is de paniek aanvallen zelf, is Actie nodig is. Deze Trucs helpen met de dreigende naalden beter.

Bloedtesten, inentingen, spuiten – het vooruitzicht van een metalen naald razor zegt waarschijnlijk niemand. Kinderen, in het bijzonder, te ontwikkelen, echter, vaak een Aversie tegen injectie van welke aard dan ook. Dit kan niet worden Staten alleen om te huilen en angst, maar ook leiden tot lichamelijke reacties, zoals bijvoorbeeld een instorting van de bloedsomloop in het oog van de naald. De oorzaak achter dit is een zogenaamde vasovagal reactie. Dit verwijst naar een Reflex die ontstaat wanneer het lichaam reageert te heftig door bepaalde triggers (triggers), zoals de ogen van naalden of bloed. In het proces, de zenuwen worden gestimuleerd in de hersenen, die vertragen de hartslag en de bloeddruk binnen een korte periode van tijd verlagen. Het resultaat: duizeligheid, blozen, bleekheid of flauwvallen.

Angst voor de spuit kan worden om fobie

Veel ouders maken zich zorgen, daarom begrijpelijke manier aan hun kinderen. De vasovagal reactie is niet gevaarlijk. Vooral in het geval van gevoelige kinderen, ze komen vaker voor en zekeringen meestal, als je opgegroeid bent. In individuele gevallen is de angst van de spuit kan worden, maar ook om het risico voor de gezondheid. Namelijk, wanneer de kinderen te verbergen uit angst te gaan naar de dokter met klachten, of vóór elke Injectie in paniek. Ook volwassenen die niet uit te gaan van de angst voor de spuit, voor de jaren, naar de tandarts, of zelfs belangrijke activiteiten van het leven, uitstelgedrag, hoor je altijd. Is nog weinig onderzocht welke groepen mensen zijn bijzonder gevoelig te reageren bij de aanblik van de spuit met een daling in de bloeddruk. Die behoort tot een self of dit probleem met zijn kind te kijken, maar kunnen toepassen van de technieken om de paniek van de naald in het handvat.

Deze maatregelen zullen helpen

Vaak is een gesprek met de arts helpt. U leg hem de specifieke Situatie, hij zal zeker niet worden geconfronteerd voor de eerste Keer met dit Probleem. In het proces, u hoeft niet te maken met de grappig spuit zelfs onbeschermd. Het Bloed kan gebruikt worden voor kinderen van de zogenaamde Butterfly naalden. Deze zijn dunner en minder pijnlijk. Ook lokale verdoving worden toegepast op de prikplaats, temperen de pijn en de vaak onaangename waargenomen druk van de naald aanzienlijk.

Als het al in de aanloop naar de afspraak met de dokter, om in Paniek te raken, om te helpen het licht kalmerend middel. Bij kinderen van kruiden-supplementen kan gebruikt worden, maar moet worden vooraf overeengekomen met het kind de arts, om interacties uit te sluiten.

Ook kan de arts helpen

Tijdens het proces, alleen liggen helpt, leid jezelf af, en gewoon niet kijken. Veel Artsen en overleg steun, zijn al bekend met het Probleem, beginnen vaak met de bedoeling afleidend gesprek en vragen veel van de vragen die te maken hebben met de patiënten dan bij de andere onderwerpen.

De bloeddruk helpen

Bovendien, de afval bloed te krijgen van de druk in het handvat, kan helpen de zogenaamde spanning (Spanning). Het zal worden gespannen voor de behandeling voor 15-20 seconden worden alle spieren in het lichaam. Daarna ontspannen de spieren in de periode van 20-30 seconden. Als een resultaat, de bloeddruk is verhoogd en de cyclus zal niet UITZAKKEN zo snel.

Als al deze maatregelen brengen geen succes en het oog van een naald voor de Trauma ‘ s heeft ontwikkeld, helpt op de lange termijn, alleen psychotherapie.

Hamburg, 1. Oktober

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie