Wat merk doen in de zon? De beste spoedeisende tips

Frau mit Sonnenbrand
Wat merk doen in de zon? Onze experts hebben niet het beste weten nood tips voor je para Tver, een keer in de zon te lang uitgesteld, en al heeft het een verbranding door de zon. Drie deskundigen van de school van de geneeskunde, Natuurgeneeskunde en apotheek geven de beste sos-tips.

In sterk zonlicht, onze huid reageert met roodheid, zwelling en pijn. Om te ontspannen de huid zo spoedig mogelijk, adviseren onze specialisten om een aantal dringende tips.

Prof. Hans Michael Ockenfels

Prof. dr. Hans Michael Ockenfels specialist in de dermatologie, Ziekenhuis Hanau

Nood-tips uit de school van de geneeskunde

In Acute gevallen van zonnebrand helpt hen acetylsalicylzuur (Asa, 1000 mg, apotheek), om de ontsteking te verminderen. Daarnaast adviseer ik een cortisone crème aan op de verbrande gebied van de huid toe te passen (bijv., hydrocortison, apotheek). Binnen drie dagen moet de huid hersteld. Wat lotion in de zon, altijd met de bescherming van de middelen (in Duitsland, bijvoorbeeld, de beschermingsfactor van 15, door de zee op ongeveer 30). Die lijdt vaak zonnebrand, het verhoogt zijn risico op huidkanker. Belangrijk: Omdat de witte huid kanker zon zich voordoet, kunt u dit voorkomen door zonnebrandcrème. Zwarte huid kanker kunnen hebben, naast UV-straling, andere oorzaken.

Veronika Haslauer

Veronika Haslauer, Een Natuurgeneeskundige, Fürstenfeldbruck

Emergency tips van de Natuurgeneeskunde

Niet meer kan beschermen de huid door het optreden van sterke UV-straling door haar eigen pigmentatie, zonnebrand. Bij de eerste tekenen koelt en desinfecteert de envelop is van de Azijn. Water en fruit azijn 1:1 mengsel met een doek om te genieten en 20 Min. naar het getroffen gebied. Zalf met goudsbloem-extract of Aloë vera (van de apotheek) te regenereren de huid. Van de homeopathie Cantharis C30 is in het geval van verbranding door de zon, de eerste (van drie dagen 3 maal daags. 3 Globuli). Als een preventieve maatregel, adviseer ik 14 dagen 3 maal daags. 10 Druppels Van Duindoorn Pulp Olie. Waardevolle vetzuren, carotenoïden en Vitamine E beschermen de huid en helpen het lichaam de eigen bescherming tegen de zon factor licht toenemen.

Dr. Mario Zink

Dr. Mario, Zink, Romeinen-Apotheek, Main Street, Monnik Roth

Emergency tips van de apotheek

Sinds een zonnebrand is een verhoogde behoefte aan vocht, moet u een drankje drinken in het acute geval een heleboel. In het geval van lichte brandwonden de Toepassing van het koelen helpt-gels, bijvoorbeeld met het enzym Photolyase, of met een antihistaminicum (apotheek). Schuim sprays of home remedies, zoals quark enveloppen kalmeren de huid. Meer ernstige zonnebrand met een sterke roodheid en blaren moeten worden behandeld door een arts. Hier is het nemen van anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals Ibuprofen of een cortisone preparaat (alleen op recept) kan worden verlangd. Let op: Bepaalde medicijnen (bijvoorbeeld St. John ‘ s wort, antibiotica, sommige acne preparaten) kunnen verhogen het risico van zonnebrand of irritatie van de huid.

In het Algemeen: Een ernstige of uitgebreide zonnebrand moet een arts raadplegen en, indien nodig, te behandelen. Een belangrijke rol van anti-inflammatoire middelen spelen de zogenaamde anti-inflammatoire Geneesmiddelen, zoals Ibuprophen of Diclofenac.

Geef een reactie