Wat kleurenblindheid is?

Farbenblindheit
In het geval van totale kleurenblindheid Getroffen persoon kan zien alleen zwart, wit en grijs. Daarnaast wordt de gezichtsscherpte is duidelijk wat kleurenblindheid is dat eigenlijk? En wat zijn de verschillen voor de Color-blind? De praktijk Vita legt uit hoe de verschillen de symptomen zijn, hoe ze ontstaan en wat is de beste behandeling.

Kleur blindheid, of de Kleur van de visie tekort?

In tegenstelling tot de gangbare kleur blindheid en Kleur gezichtsstoornissen verschillende klinische beelden. In het geval van een Color-blind, de Betrokken persoon detecteert een aantal tinten slechts in beperkte mate, omdat een deel van de zintuiglijke cellen (kegels), zijn verantwoordelijk voor het Zien van die fout. De meeste schuld ligt bij de soorten Kegeltjes, die voor de kleur Groen verantwoordelijk. In dit geval, de patiënten last hebben van de zogenaamde groene zwakte (Deuter-anomalie), die je kunt herkennen aan de kleur Groen alleen als het heel sterk. Hetzelfde geldt voor patiënten met een Rotschwäche (Protanomalie), behalve dat de kegels zijn getroffen, de kleur Rood is verantwoordelijk. Patiënten met een (gedeeltelijke) kleurenblindheid is een onderdeel van de pin ontbreekt echter. Er zijn slechts twee van de drie soorten Kegeltjes zijn actief, waardoor je duidelijk zien minder kleuren dan mensen met geen kleurenblindheid.

Farbenblindheit

U herkent alle Nummers en de zes velden van kleur zonder? Met behulp van de zogenaamde Ishihara-platen kleur blindheid, of de Kleur van de visie-deficiëntie is de diagnose

Totale Kleurenblindheid

Ongeveer 3000 Duitsers hebben last van de zogenaamde totale kleurenblindheid (chemische stoffen). Getroffen met deze aandoening kan alleen detecteren zwart, wit en grijstinten. Daarnaast is de gezichtsscherpte verminderd ten hoogste gelijk is aan een waarde tussen de tien en 20 procent van je omgeving is niet alleen kleurloos, maar ook van de focus. Achromatische doelstellingen zijn ook uiterst gevoelig voor licht: Speciale bril met de juiste sterkte, je kunt het niet alleen duidelijker, maar ook verminderen de verblinding risico.

Kleurenblindheid: Aangeboren of verworven?

Kleur blindheid en Farbsehstörunen kan aangeboren zijn of, bijvoorbeeld, door een oog ziekten, zoals leeftijd gerelateerde maculadegeneratie of staar. Een Kleur-deficiëntie is een aangeboren, het is niet opgemerkt door de Betrokkenen. Omdat u zich niet bewust van hoe kleuren zien er normaal, houd je de kleur van de visie voor normaal. In het dagelijks leven en in vele Beroepen, zoals een buschauffeur, een juiste kleur waarneming, echter, is onmisbaar – dit is waarom het zo belangrijk is dat de ziekte de diagnose zo vroeg mogelijk. In het geval van totale kleurenblindheid, echter, de symptomen zijn zo uitgesproken, dat het te vinden is in de meerderheid van de patiënten al op jonge leeftijd. Noch voor aangeboren kleurenblindheid, noch de Kleur van de visie tekort, er is een behandeling mogelijk is, met de verlaging van de kleur van de visie de juiste is.

Farbenblindheit

Terwijl het totale kleurenblindheid dat stakingen in de kinderschoenen, de persoon die lijdt aan een visie Kleur deficiëntie ziekte pas veel later

Ik heb last van een Kleur visie tekort?

Door de zogenaamde pseudo-isochroma tabellen platen zoals de Ishihara-platen de Kleur van de visie tekort. De tabellen zijn gebaseerd op patiënten beoordeeld met de problemen tonen meestal aan de hand van de helderheid en het zo vaak, ondanks de ziekte, de juiste kleur kunt de naam. Op de panelen, groot kleuren cirkels met verschillende kleuren in een aantal van de contrasten weergegeven. De helderheid van de beelden, echter, is altijd hetzelfde – als een resultaat, het AIDS van de patiënt is vrijwel geëlimineerd. In de kleur van de panelen, cirkels, Getallen of letters van de kleur punten worden weergegeven voor normaal ziende personen. In het geval van een Kleur visie deficiëntie of kleurenblindheid, de pictogrammen worden niet of slechts zeer moeilijk op te sporen. Daarom is de kleur panel Test is geschikt om een eerste diagnose te stellen. Om te bepalen hoe ernstig de stoornis wordt uitgesproken, dan kan aanvullend oogonderzoek uitgevoerd.

Geef een reactie