Wat is niet toegestaan in de rustige tijd?

Eine Mutter stillt ihr Baby
Sommige van deze stoffen worden doorgegeven tijdens het geven van borstvoeding de moedermelk aan de Baby, andere moeders die borstvoeding geven moeten goed over de mogelijke risico ‘ s van alcohol, drugs, koude virussen en wat niet op de hoogte gesteld: Wat is in moedermelk? Hier kunt u leren bij het geven van borstvoeding veilig is mogelijk, en als moeders een voorkeur hebben voor een rustige vakantie moet worden ingevoegd.

Kan ik een drankje in de borstvoeding alcohol?

Alcohol gaat over in het bloed en gaat er in de melk van de moeder. Als de Baby drinkt nu, het zal een beetje dronken: Zijn zuigen en slikken reflex is traag, het kan niet meer drinken in het vasten staat. Daarnaast is de lever van de baby niet kan afbreken van de alcohol nog in goede – als een resultaat, het gevaar dat zijn zenuw-cellen en organen beschadigd toeneemt. In sommige gevallen, zelfs kleine hoeveelheden alcohol hebben geleid tot een leven lang ernstig letsel. Een derde reden spreekt tegen de consumptie van alcohol in de borstvoeding: EEN AMERIKAANSE studie toonde aan dat moeders die alcohol dronken, produceren minder melk dan een sobere moeders.

Kan ik genieten van een drankje in de rustige tijd, koffie?

Wanneer geconsumeerd met mate (een tot twee kopjes per dag), koffie is het geven van borstvoeding veilig. Echter, je moet weten dat De cafeïne komt in kleine hoeveelheden met een vertraging in de melk van de moeder en ontvouwt zich na een paar uur wakker zijn doen het effect van de Baby. Als u wilt voorkomen dat uw kind in de avond fit en wil niet slapen, moeders beperken hun consumptie van koffie op de ochtend.

Kinderärztin Dr. Nadine Hess

Expert Dr. Hess: Veel medicijnen kunnen in de moedermelk, maar niet alle van hen zijn problematisch en zelden echt nodig om te stoppen met het geven van borstvoeding of verkocht worden

Kan ik het zetten van tatoeages?

In het geval van een jonge Australische veroorzaakte een opschudding in de wereld: Een rechter verbood haar om borstvoeding te geven haar zoontje, onder andere dingen, omdat ze borstvoeding twee tatoeages. De reden: Een bij het Tatoeëren verworven infecties, zoals HIV of Hepatitis kan worden doorgegeven aan het kind. De 20-Jaar-oude in beroep en gezin hof toegestaan haar om Borstvoeding te geven, ten slotte, de.

In feite, Tattoo Studio ’s meestal weigeren het Tatoeëren van moeders die borstvoeding geven om te voorkomen dat eventuele risico’ s voor het kind, uit te sluiten. Maar de moeder, zoals in het geval van de jonge Australische, ondanks de borstvoeding tattoo (de vrouw was niet op de hoogte van de tattoo-artiest dat ze borstvoeding), moeten worden afgewogen het risico van infectie tegen de voordelen voor het kind via de Borstvoeding. In dit geval moet worden beslist in het belang van het kind voor het geven van borstvoeding, volgens deskundigen, de beslissing van de rechter. Deze visie is ook kinderarts Dr. Nadine Hess is: HIV en Hepatitis B kan worden overgedragen via de moedermelk, daarom, ‘kan niet voldoen aan’ moeders met HIV, Hepatitis B, alleen als de kinderen zijn ingeënt, moeders direct na de geboorte. Het verbieden van een ouder omdat van Tatoeages, borstvoeding, vind ik meer dan twijfelachtig. Vandaag de dag, de regels van de hygiëne in deze Studio ‘ s zijn zeer hoog, de kans op een Infectie is zeker niet nul, maar nog steeds erg laag.

Kan ik borstvoeding medicijnen?

Veel medicijnen kunnen in de moedermelk, maar niet alle van hen zijn problematisch en zelden echt nodig om te stoppen met het geven van borstvoeding of afgevoerd worden, legt Dr. Nadine Hess. In de bijsluiter van het medicijn, de moeders informatie kunt vinden over de vraag of de agent kan niet worden gebruikt tijdens de borstvoeding. Met de extra beveiliging van de pagina www.embryotox.de waar veel drugs worden vermeld die zijn getest op compatibiliteit in de zwangerschap en periode van borstvoeding. Vaak is een drug in de bijsluiter is niet toegestaan, eigenlijk, maar het kan. De farmaceutische bedrijven hebben gewoon altijd bang van de Portefeuille, en de voorkeur om het veilig te spelen (en te schrijven over de in deze bijsluiter: niet getest en dus niet toegestaan). Dr. Nadine Hess: Is het niet een medicijn is nodig, wat is compatibel met Borstvoeding en er is geen Alternatief, het moet worden gepompt uit de melk en weggegooid. Het moet op het moment van het nemen van de medicatie bevroren moedermelk (indien beschikbaar), of een formule voedsel vermeden. Wordt verkocht, Is de drug, en verwijderd uit het lichaam (de half-life is, afhankelijk van het geneesmiddel), weer met de Borstvoeding begonnen.

Kan ik de kleur mij in de borstvoeding het haar?

In haarkleurmiddelen opgenomen chemische stoffen kunnen de huid over het hoofd naar de moeder van het bloed en vervolgens in de moedermelk. Omdat er geen betrouwbare resultaten beschikbaar over de impact die ze kunnen hebben op de gezondheid van de baby, deskundigen adviseren het gebruik tijdens zwangerschap of borstvoeding haarverf. Natuurlijke kleurstoffen, zijn echter onschadelijk.

Kan ik borstvoeding geven met een koud?

Last van een moeder van een koude, hoeft niet en mag niet worden stopgezet, legt Dr. Nadine Hess. De besmetting is niet in de melk van de moeder, maar via een droplet-infectie – het is daarom belangrijk om te wassen in goede handen.

Geef een reactie