Wat is Helicobacter pylori?

In het geval van een Helicobacter pylori-infectie van het maagslijmvlies met de bacterie Helicobacter pylori infecteren. De praktijk Vita wordt uitgelegd wat de ziekte is en die huis remedie helpen.

Wat is een Helicobacter pylori-infectie?

In veel gevallen, een infectie veroorzaakt door de bacterie Helicobacter pylori geen klachten, en dus de patiënten niet in de gaten dat ze besmet zijn. Soms is het slijmvlies van de maag ontstaan als gevolg van de bacteriële kolonisatie van de huid, maar de ziektes die het gevolg is van, bijvoorbeeld, een Gastritis (maagslijmvlies ontsteking) of een maagzweer.

Das Bakterium Helicobacter pylori

Helicobacter pylori is een staafvormige, begeißeltes, groene bacteriën, de pijnlijke maagzweren kan veroorzaken

Helicobacter pylori is een staafvormige bacterie die de mogelijkheid heeft om te infecteren de cellen van het maagslijmvlies. Het maagslijmvlies is normaal gesproken beschermd door een verscheidenheid van mechanismen tegen besmetting door ziekteverwekkers. Dit betreft in het bijzonder de zeer agressieve maagzuur, de dikke en bijna ondoordringbare laag van slijm dat de lijnen van de maag van binnenuit, en het immuun systeem, waarvan de cellen patrol continu door het hele lichaam, om te maken alle ongewenste indringers onschadelijk. Helicobacter pylori heeft unieke vaardigheden die hem in staat stellen om het overwinnen van alle van deze mechanismen voor de bescherming.

Infectie met Helicobacter pylori leidt tot chronische Gastritis (ontsteking van het maag-darmslijmvlies), maar in veel gevallen is zo mild dat de Betrokken persoon mededelingen van de ziekte. Chronische ontsteking echter voorstander van de vorming van zweren in de maag en ook direct op de maag en grenst aan de twaalfvingerige darm. Artsen ervan uitgaan dat ongeveer 60 procent van de maagzweren en ongeveer 90 procent van alle twaalf vinger intestinale ulcera door een Helicobacter pylori-infectie.

Infectie met Helicobacter pylori in de kindertijd is mogelijk

De ziekteverwekker Helicobacter pylori is wereldwijd verspreid. Meer dan 50 procent van alle mensen dragen de kiem in. De meeste van de mensen die besmet zijn, waarschijnlijk al in de leeftijd van het kind. Volgens de huidige stand van kennis, de Overdracht is bijna uitsluitend van persoon tot persoon, voornamelijk via de mond of ontlasting. Het is daarom niet verwonderlijk dat ongunstige hygiënische omstandigheden en veel voorkomende ziekten, door het geval van de Overdracht te bevorderen. In de industriële landen, waar de meeste kinderen groeien op in goede hygiënische omstandigheden, is de verspreiding van Helicobacter pylori aan het dalen, terwijl de kiem wordt op grote schaal gebruikt in vele ontwikkelingslanden is nog ver. Experts schatten dat ongeveer 24 procent van alle Duitsers zijn geïnfecteerd in de volwassenheid, met Helicobacter.

Helicobacter pylori: Nieuw onderzoek

Door middel van een grootschalige analyse van bestaande studies, hebben de onderzoekers gevonden dat een behandeling van de combinatie van twee medicijnen kan voorkomen dat de ontwikkeling van maagkanker door Helicobacter pylori. Voor de studie, de onderzoekers vergeleken de gegevens van een totaal van 6500 deelnemers. In het proces zijn gemaakt van de onderzoeken die gebruikt zijn door de hoge criteria: alleen onderzoeken zijn goedgekeurd, op welke onderwerpen ten minste twee jaar gepaard zijn gegaan, en waarvan ten minste twee van hen in de loop van de tijd, de maag kanker hadden ontwikkeld. De deelnemers werden getest bij het begin van alle positieve maar symptoom-vrij op Helicobacter pylori.

Voor de analyse van de drie verschillende manieren voor het omgaan met Helicobacter pylori werden vergeleken: de eerste behandeling van de bacterie werd uitgevoerd, in de tweede, alleen placebo ‘ s werden gebruikt en in de derde de infectie niet wordt behandeld. Het resultaat: Zonder behandeling of met de behandeling met placebo, ontwikkeld in 4,1 procent van de gevallen, maag kanker. Van de deelnemers, die werden behandeld met een combinatie van antibiotica en proton pomp remmers waren 2,4 procent voor kanker van de maag. Alle informatie over het onderzoek, zie ons artikel eten tegen de dodelijke Maag bug.

Geef een reactie