Wat Huisdieren onthullen over ons en hoe ze van invloed zijn op de gezondheid

De keuze van het huisdier is afhankelijk van ons karakter, volgens een studie. Maar het maakt niet uit wat voor dier we krijgen, hebben ze allemaal gemeen hebben. De praktijk Vita onthult het geheim.

De meeste van de kinderen wilt, en veel van de volwassenen heeft één of meer Huisdieren. Ze zijn trouwe metgezellen, soms een knuffel, soms Humeurig, of net achter glas. We introduceren de vijf populairste Huisdieren en wat is geopenbaard door de keuze van ons karakter, en de dieren ‘ gezondheid kan een impact hebben.

Honden

Een hond is het dwingen van de eigenaar te bewegen – het maakt niet uit wat voor weer het is. Dat is waarom de eigenaars van de hond zijn over het algemeen beter dan gemiddeld en minder last hebben van depressie, is het resultaat van de American Heart Association van het jaar 2013. In een studie uit 2010 van de wetenschappers geïnterviewd test personen bij de keuze van uw huisdier. Specifiek, ze vroegen de deelnemers aan de studie, of ze beschouwen zichzelf als een hond of kat mensen, of dat ze liever allebei, of geen van de twee diersoorten. Dan, hun persoonlijkheden waren ingedeeld door de vragenlijst van de Big Five, de belangrijkste persoonlijkheidskenmerken. Dit bleek: hond mensen waren meer extravert, aangename en gewetensvolle dan cat people.

Katten

Een studie van Straedes en Poorten en kwam tot de conclusie dat katteneigenaren in Australië hadden een significant betere gezondheid dan mensen zonder Huisdieren. Een andere studie toonde aan dat Huisdieren cyclus hebben over het algemeen een aantoonbaar positieve invloed op de cardiale systeem van hun eigenaren. U kalmeren, de Heer Chen en Mevrouw Chen, en kan verzwakken de acute Stress aanzienlijk. Uitgevoerd in 2010 een karakterstudie van een huisdier eigenaren bleek dat de kat van mensen ten opzichte hond mensen meer creatieve, avontuurlijke, maar ook neurotisch. In deze studie, de onderwerpen waren meestal jonge katten liefhebbers, die erg afhankelijk is van de bevestiging van de geliefde mensen of dieren.

Vissen

goldfisch

Vissen bieden ontspanning aan de kijker toont een studie

Iedereen die eigenaar is van een Aquarium, het is vaak in zichzelf gekeerd. De eigenaar van de vis slechts een beperkte kans om met je dieren. Voor hen, andere aspecten worden steeds belangrijker. Volgens een studie, 47 procent van de aquarium eigenaren genieten van de ontspanning die je krijgt door de observatie van de dieren.

Reptielen

Maar wat waar is voor de gezondheid van de hond en de kat eigenaren, kan ook worden gebruikt voor reptielen eigenaren houden: de aanblik van de geliefde reptiel is genoeg om het verminderen van de hartslag. Nog belangrijker is de bloeddruk en de hartslag verlaagd bij de aanraking van uw eigen huisdier, een studie toonde.

Vogels

Vogel houders zijn het meest afhankelijk van de resultaten van het onderzoek, de open-minded en extravert meest van alle eigenaars van huisdieren. Ze zijn ook het meest tevreden zijn in je Werk, als een survey uitgevoerd in 2010 een uitzendbureau.

Hamburg-harburg, 6

Geef een reactie