Wat het lichaam heeft Vitamine C?

Vitamin C kann das Risiko für eine Herzschwäche (Herzinsuffizienz) mindern
Vitamine C kan het risico van hartfalen (congestief hartfalen) en minder Vitamine is voor het lichaam zo belangrijk is en in zo veel verschillende metabole processen, zoals Vitamine C. u kunt hier lezen, wat zijn de functies van de allround-genie vervuld in het lichaam.

Vitamine C beschermt tegen hart-en zwakte

Mensen die de arts een zwak hart heeft gevonden, moet eten vooral veel fruit en groenten. In een klinische studie van meer dan 200 patiënten, is nu gebleken dat een tekort aan Vitamine C leidt tot het risico dat de zwak hart tot de dood, tot maximaal 50 procent kunnen verhogen. Maar zelfs degenen die een gezond hart moet dienen voor de smakelijke Vitamine C-bommen elke dag: een laag-vet, vitamine-rijke voedingsmiddelen zijn ook hart-en beschermende en preventieve werking.

Vitamine C kan het voorkomen dat Artritis

In de ontwikkeling van reumatische ziekten, het dieet lijkt een grotere rol spelen dan voorheen werd gedacht: Als het blijkt nu, de mensen, de weinig Vitamine C-voeding rijk aan fruit en groenten, het ontwikkelen van een hoger risico van reumatoïde Artritis. Het bleek nu een studie van Britse onderzoekers van Cambridge, over de eetgewoonten van 25 000 mensen.

Eerdere studies hebben aangetoond dat Roken en bloedtransfusies zijn twee sterke risicofactoren voor de ontwikkeling van reumatoïde Artritis. Het besef dat een gebrek aan Vitamine C kan het risico verhogen, is relatief nieuw.

Ein Mangel an Vitamin C verhindert schöne Träume

Een gebrek aan Vitamine C voorkomt mooie dromen

Gebrek aan Vitamine C zorgt voor nervositeit

Een gebrek aan Vitamine C voorkomt mooie dromen. Aandacht besteden aan een evenwichtige voeding, met groenten (spruitjes, broccoli) en fruit (citroenen, sinaasappels). Zuur is ook geluid. Het stimuleert de bloedsomloop massaal. Je eet in de avond, geen Appels, kiwi fruit of groenten. Een tekort aan Magnesium wordt het beroven van de slaap. Een bewezen tegengif: 50 g-van-oats, en tot het nemen van een hoge dosis van Magnesium in de avond.

Geef een reactie