Wat helpt bij het voorkomen van Vitamine D-deficiëntie in de Winter? – 3 deskundige antwoorden

Wat vitaminen zijn belangrijk in de Winter? Drie verschillende deskundigen uit de school van de geneeskunde, Natuurgeneeskunde en apotheek geef antwoorden en tips over hoe om te voorkomen dat een Vitamine D-tekort in de Winter en bescherming tegen ziekten.

In het geval van Vitamine D-deficiëntie in de Winter, de arts adviseert

Arzt Dr. Georg Kotter, Hamburg, Interview Vitamin-D-Mangel

Dr. med. George Kotter, specialist voor Algemene geneeskunde, Hamburg, Duitsland

Ons, de Vitamine D ontbreekt in de Winter, omdat er weinig zon licht. U kunt ook het nemen van voedingssupplementen om een Vitamine-D-tekort in de Winter te voorkomen. Ik kan de Vitamine-D-3-capsules zonder recept adviseren van de apotheek. Sinds 100 stuks kost rond de 6 euro. Ook moet je veel Vitamine C. u kunt knijp een citroen of limoen in lauw water, dan bent u goed verzorgd.

 

 

In het geval van Vitamine D-deficiëntie in de Winter, de natuurgeneeskundige raadt

Heilpraktiker Dieter Grabow, Bachern

Natuurgeneeskundige Dieter Grabow, Bachern

Vitamine D is het meest belangrijk nu. Omdat in de Winter het licht ontbreekt en het vormt ons lichaam is het moeilijk om zelf, moeten we het in via het voedsel. De enige manier waarop we kunnen voorkomen dat een gebrek aan Vitamine D in de Winter. In vette vis veel Vitamine D, is dat je nu eet vaker makreel, haring, zalm of oesters. Die kunt overwinnen, je kan ook proberen levertraan, die betrekking heeft op het gebrek het meest.

 

In het geval van Vitamine D-deficiëntie in de Winter, de apotheker adviseert

Apothekerin Margit Schlenk, Moritz-Apotheke, Nürnberbg

Een Apotheker, Margit Schlenk, Moritz-Apotheke, Nürnberbg

In de Winter ons lichaam nodig heeft, één ding boven alles: de vitale stoffen! Op de top van Vitamine D, zink en Vitamine C. Alle drie de versterking van de defensie en te helpen, zelfs als we al het gevoel van de eerste tekenen van infectie. Het eten van vijf handvol-en kleinbedrijf porties van vruchten en groenten, om te voorkomen dat de Vitamine D-tekort in de Winter. Of, meng in de sapcentrifuge, een Anti-koude drank gemaakt van wortel, tomaat, komkommer, of Oranje. Het Mineraal zink heeft een anti-inflammatoire, het is, bijvoorbeeld, in vlees of melk, en beschermt in de kou, ook haar, huid en nagels.

Geef een reactie