Wat gebeurt er, om een douche te nemen wanneer u stopt?

Wer mit dem Duschen aufhört, muss zuerst eine unangenehme Phase überbrücken - dann passt sich der Körper an
Als u stoppen met het gebruik van de douches, het moet de eerste brug een onaangename Fase is het lichaam dan anEs past onderdeel van het dagelijks Ritueel, zoals je tanden poetsen: in de douche. Het wast het Vuil en is weer fris. Maar is dat echt nodig? Kunt u de dagelijkse douche ook? Dermatologen zeggen: Ja!

Wat gebeurt er in de douches met ons lichaam? Het is gewassen met de hulp van synthetische douche gels het vet uit het lichaam, en vervolgens door het Toepassen van lotions en Oliën om te herstellen.

Heeft de vorm van de aard van ons mensen echt zo vies en stinken dat we nodig hebben om een douche te nemen elke dag? Natuurlijk niet, maar wilt riskeren, niemand om te gaan met de geur van zweet te werken.

Maar zou het kunnen dat dit zweet produceert geur alleen door regelmatige douches? Om deze vraag te beantwoorden, het helpt de vorming van de typische zweet geur van dichtbij te bekijken. Cruciaal hierbij is de uitwerpselen van de bacteriën die op onze huid en in de film van grease te voeden op onze huid. Dit vet komt uit de zweet-en talgklieren van de haarzakjes.

Echter, de dagelijkse Soap met vermeende care producten, vernietigde de gezonde balans tussen de bacteriën en de Huid oliën op de huid levende Ecosystemen zijn weggevaagd met een enkele douche. Ze vormen snel weer, maar omdat het hele Systeem raakt uit balans, hoofdzakelijk gemaakt van microben, de geur van zweet te produceren.

Wie weet zijn de natuurlijke geur van het lichaam?

Als u stoppen met het voor een tijdje met de douches, dus in de eerste plaats een meer of minder streng zijn, de geur van het lichaam niet kan worden vermeden. Het goede nieuws is dat Het oude evenwicht tussen bacteriën en het lichaam eigen vet productie herstelt na een tijdje en de geur van zweet. In de plaats van de natuurlijke, karakteristieke geur van het lichaam van ieder mens, is verdronken in het dagelijks leven, echter, vaak als gevolg van verzorgingsproducten en parfums.

Ook de vette productie van de hoofdhuid wordt genormaliseerd na een paar dagen.

Twee delen van het lichaam vormen een belangrijke uitzondering: De handen moeten regelmatig worden gewassen met zeep om zichzelf te beschermen en het milieu voorafgaand aan de infectie. De Rest van het lichaam kan worden gereinigd met schoon water, goede weg vuil en zweet.

Als je een paar dagen Thuis Kantoor of toevallig vakantie in een verlaten berghut, probeer gewoon een paar dagen zonder douche gel om langs en kijk wat er gebeurt met je huid.

Die willen afzien van de dagelijkse douches, ruiken, zonder begin van de strikt, die u kan helpen met een speciale Spray: Een biotechnologie-bedrijf dat gespecialiseerd is in de verenigde staten produceert een microbiële Spray die de regeneratie van de natuurlijke bacteriën Flora en fauna van onze huid sneller. De zogenaamde Nitroso-maand Eutropha zal ook helpen te neutraliseren die microben die belangrijk zijn voor het zweet geur.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 12. Juni

Geef een reactie