Wat gebeurt er als mijn hersenen knock-out?

Bewusstlos durch K.o.
Tien seconden houdt de hersenen, zonder de energievoorziening, schakelt veel van de functies en de persoon verliest het bewustzijn blackout, anesthesie -, alcohol-intoxicatie – of opzettelijk veroorzaakt of niet, onder bepaalde omstandigheden, ons bewustzijn wordt uitgeschakeld. Maar wat gebeurt er in de hersenen wanneer het de controle verliest? Het laatste onderzoek in de neurowetenschappen onthullen de verborgen activiteiten van de menselijke control center.

Red alert: acuut gebrek aan zuurstof. Het control center voor life-support systemen in de hersenen uitgevoerd in een hoge versnelling. Alle andere gebieden zijn naar beneden: de zintuiglijke waarneming, de spieren in beweging, bewustzijn. Zoals in het geval van een vliegtuig, waar de instrumenten niet meer werken. De machine is uit de hand. Ze stort in de diepte. Alleen de Piloot kan brengen als de apparatuur weer aan en het vliegtuig zal stabiliseren. In het menselijk brein deze verantwoordelijke taak om op een aantal neuronen in het Centrale brein kap: u bent de laatste, het afvuren van pulsen en op een alles-of-niets beslissen. Omdat deze hersencellen controle op de Black-out. De oorzaak voor de noodtoestand: Een hartritme stoornis heeft onderbroken de toevoer van zuurstof naar de hersenen op de korte termijn. Tien seconden in het achterhoofd houdt een lichaam zonder energie leveren, dan blijkt uit de vele functies, en de persoon verliest het bewustzijn. De monitoring van neuronen in het Centrale brein kap om de essentiële taken, zoals ademhaling en hartslag. Daarnaast kunt u de andere gebieden, zoals de Neocortex (de zetel van het bewustzijn), nogmaals, als er voldoende zuurstof aanwezig is.

Wetenschappers willen om mensen terug te brengen naar bewustzijn

Het is precies deze bevindingen van de wetenschappers zijn gaan gebruiken en nu, om een coma-free patiënten van hun aandoening. Ze hopen dat de besturing door middel van elektrische Stimulatie te stimuleren, te activeren en de andere hersenregio ‘ s en mensen weer terug bij bewustzijn. Deze neuroloog in de coma-onderzoek al te revolutionaire resultaten: voor een Lange tijd werd gedacht dat de patiënten waarnemen enige charmes. Echter, Adrian Owen, een neurowetenschapper aan de Universiteit van Cambridge, zelfs met hen. Dus vraagt hij een vrouw die in coma ligt en geen reactie op externe prikkels geeft, voor te stellen, om Tennis te spelen en het maakt de patiënt daadwerkelijk In je gedachten, je swing van het tennis racket. Wat Owen herkent het? Met behulp van fMRI-Scans, d.w.z. Scans die laten zien dat de hersenen in functie, kan worden gezien door de neuro-wetenschappers, het hersengebied actief, dat is Gezond voor dit denkbeeldige tenniswedstrijd in rekening te brengen. Dus hij bewijst dat de vrouw kan waarnemen en communiceren. Want als de neuro-onderzoeker vraagt je iets en je je voorstellen, om Tennis te spelen, het betekent Ja. Het heeft te gaan door middel van een kamer, het betekent nee. Deze regel heeft verklaard Owen aan de patiënt voor, en de antwoorden die hij leest voor uit het scan – afhankelijk van welke gebieden actief zijn.

Drie graden van bewusteloosheid

Echter, niet alle van coma-patiënten zijn in staat om te detecteren hun omgeving en reageren door middel van hersenactiviteit. Velen tonen geen tekenen van bewustzijn. Drie graden van bewusteloosheid hebben artsen gedefinieerd: de staat van Minimaal bewustzijn, waarin de Patiënt wakker is en over, met een minimale respons; de coma waarin de Patiënt wakker is, maar niet zichtbaar voor het blote oog reacties (bijvoorbeeld de ogen te knipperen of Bewegen van de teen) laat zien hoe Owens patiënt; en de coma als zodanig, waarbij de Patiënt neemt niets door de externe Prikkels waar is en dus niet bewust. Meestal is de mate is afhankelijk van de schade aan de hersenen als gevolg van een ongeval, een tumor, een bloedprop, of een ontsteking van de hersenen van de huid. Maar soms is een neuroloog om te schakelen van het bewustzijn op het doel.

Tien miljoen operaties worden uitgevoerd elk jaar alleen al in Duitsland, onder Algemene verdoving. Maar wat gebeurt er precies in de hersenen? Na het inspuiten van de verdoving, de bloed-brein heeft om te overwinnen barrière, die geacht wordt te beschermen, als een soort van Firewall de hersenen van toxinen. De verdoving is vet-oplosbaar en kan doordringen in de barrière membraan van cellen zonder problemen. Als het dan gewassen in de hersenen hecht het aan de contact punten van de neuronen, de synapsen. Meer precies, in combinatie met specifieke receptoren, die worden dan geblokkeerd voor andere informatie. Met deze methode, de verdoving geblokkeerd alle kanalen van communicatie – zolang het in de hersenen circuleert. Om te begrijpen van de kunstmatige slaap zelfs beter werden opgenomen door wetenschappers voor de eerste keer, dat de hersenactiviteit van een patiënt, terwijl hij was verdoofd. Resultaat: in Plaats van de elektrische impulsen die langzaam naar beneden te nemen in de anesthesie. Het lijkt ,in gesprek met de regio ’s van de hersenen versterkt, vertelt Prof. dr. Brian Pollard van de Universiteit van Manchester. De verdoving lijkt te verschillen fundamenteel van een Black-out. In plaats daarvan, het meer lijkt op de toestand van de slaap, in de vele gebieden van de hersenen actief blijven in de rustfase. Neurologen vermoeden dat ons circuit probeert te hoofdkantoor tevergeefs, en uw netwerk te onderhouden. Als het verschil van de wakker van de staat om de verdoofde hersenen heeft: De verschillende gebieden zijn nauwelijks met elkaar verbonden. Dit betekent dat u kunt actief zijn en informatie te assimileren, maar niet vooruit. Want de slaap is het blokkeren van de communicatie. Het is alleen als het wordt ontgonnen, Wake up-to-onze controle centrum en kan overnemen van de controle.

Er is een bewustzijn in een coma?

De meeste coma patiënten in een coma. Tot zo ver de veronderstelling was dat De hersenstam regelt nog steeds het voortbestaan van de belangrijke functies, maar er is geen bewustzijn. Maar nu, neuro-wetenschappers hebben een sensationele ontdekking: Vaak is er nog een bewuste activiteit in bepaalde hersengebieden. Dat kan bijvoorbeeld met behulp van magnetische resonantie imaging. Zo coma-patiënten met hun omgeving, interactie met, en zelfs de Ja-nee-vragen te beantwoorden.

Wat doen mijn hersenen in het geval van een verdoving?

Om beter te begrijpen wat er gebeurt in de hersenen, wanneer het bewustzijn verliest, werden opgenomen door de onderzoekers voor de eerste Keer, de neuronale activiteit in verschillende verdoving voorwaarden. Artsen van de Universiteit van Manchester gemaakt met behulp van de Functionele Elektrische Impedantie Tomografie door Roepen Reactie (fEITER) is een 3-D Animatie, waarin de ontwikkeling van de hersenen van de activiteiten voor, tijdens en na het inspuiten van de Verdoving. De resultaten verrast zijn van de neuroloog, in Plaats van het verminderen van de elektrische impulsen, soms zelfs (groene gebieden). De onderzoekers suggereren dat de puls toename in de hersenen gebieden geactiveerd, het uitschakelen van het bewustzijn.

Elke seconde miljarden kleine cellen in het bloed stromen door de tunnel systeem van onze aderen. Zij leveren de hersenen zuurstof en suiker. Maar deze Leidingen van het lichaam kunnen ook het transport van stoffen zoals verdoving, die de schakel ons bewustzijn, en de chemische signalen van de zogenaamde Nociceptoren (pijn-receptoren) te blokkeren dat onze hersenen ervaart geen pijn meer.

De portier van de hersenen

De fijne capillaire bloedvaten van het membraan van cellen, die kan worden doorgegeven als een regel, alleen kleine moleculen zoals zuurstof of suiker. Naast deze barrière van de guard ster-vormige cellen, de astrocyten, de toevoegingen aan de hersenen. Verdoving zijn gemaakt van soortgelijke stoffen, zoals astrocyten en overwinnen kan gemakkelijk deze zogenaamde bloed-hersenbarrière.

Geef een reactie