Wat erachter zit, als het handen schudden?

De gemorste koffie, de lepel geratel, vooral in situaties van Stress, gebeurt het soms dat een tremor van de handen. Zelfs na intensief gebruik, moet u soms wankel. En wie weet, geen het Trillen, Honger, angst en koude? De praktijk Vita legt uit wat dat is.

Een licht-base-Tremor is nog meer belangrijk, want het maakt het voor ons makkelijker om te bewegen en de spieren, zegt neuroloog Dr. Andres Ceballos-Baumann. Vergelijkbaar met hoe een auto is makkelijker, van inactiviteit, te benaderen als opnieuw starten van de motor. Sommige mensen beven, maar zo sterk zijn dat het duidelijk zichtbaar is in het dagelijks leven onaangenaam en storend.

Bevende handen: Aanbevolen autogene Training is

Als dit vaak gebeurt, velen zijn bang dat ze zou lijden aan shaking palsy van de ziekte van Parkinson. In het geval van mensen met de ziekte steeds vaker verliezen de controle over hun bewegingen. Uw gang is traag, zelfs praten is moeilijk. Echter, Artsen kalm: de ziekte van Parkinson kondigt zich alleen in elke tweede patiënt door te Schudden. Als u nodig hebt om te beven voor geen enkele reden, het zou kunnen lijden de zogenaamde essentiële Tremor. Deze onschadelijk nerveuze aandoening plagen vier miljoen Duitsers. De oorzaak is onbekend. De symptomen optreden tijdens de bewegingen die vereisen een vaste Hand: Wanneer u het Invullen van een cheque of het Houden van een object in de bevende handen, zijn met name veel voor. De hulp van de relaxatie-methode, autogene Training brengt. De patiënten leren om te verblijven in het dagelijks leven rustig, dat verlicht de symptomen. In hardnekkige gevallen kan de arts medicijnen voorschrijven. Beta-Blokker, eigenlijk, als een hart medicatie gebruikt, werkt goed.

Die trilt van angst of nervositeit, psychotherapie helpt vaak. En soms is er een klein Trucje: te beven bij het Optillen van een Kopje bewust te maken. Dit brengt weer naar de ervaringen van de psychologen in een wonderbaarlijke wijze, de controle van de eigen spieren.

Frau streichelt Hand des Mannes

Wanneer u een object – zoals een Kopje koffie zijn bevende handen het bijzonder vaak

Oorzaak voor bevende handen: calcium tekort

Andere oorzaken: In sommige gevallen, calcium deficiëntie is de oorzaak van trillende handen bij de dokter. Ook een Overactieve schildklier kan leiden tot de symptomen.

De meest voorkomende oorzaak van neurologische problemen in verband met de handen, een ingeklemde zenuw is. Aan de Balie of tijdens het koffie drinken, veel mensen hangen een elleboog op de tafel en houd uw Arm gebogen, de neuroloog verklaart Dr. Ansgar Frieling. Als we te lang in deze houding, het kan worden bevestigd aan de nervus ulnaris. En de macht aan de Hand: je voelt je verlamd en de Vinger kan niet langer verspreid worden. Veel patiënten rapporteren ook dat ze moeite hebben om het openen van een fles of het grijpen van voorwerpen.

Pijn te trekken tot in de armen

Het is anders met pijn in de Hand en een ‘doof’ gevoel in de duim, wijs-en middelvinger. Hier, de zenuw is waarschijnlijk aan de binnenkant van de pols, geconcentreerd, zei de deskundige. Dit fenomeen is wijdverbreid, aldus de specialist. De meeste van de mediane zenuw wordt afgekneld aan de binnenkant van het gewricht en dus niet goed van bloed voorzien. Door middel van dit knelpunt, pijn in de Hand, vaak in de Arm omhoog gaan. Voor de behandeling is voorgeschreven in de meerderheid van de gevallen een Spalk.

Maar ook de tussenwervelschijven incident kan een impact hebben op onze handen: De shows hebben meestal een verdoofd gevoel, zegt de arts. En als de zenuwen in de hals-wervelkolom is geknepen, je voelt je misschien een tinteling of pijn.

Het leven schadelijk kan zijn, wanneer alle van een plotselinge, tijdelijke verlamming van de Hand gebeurt. Hier kan een beroerte. Een verder bewijs van een iets scheve mond of een vervormd gezicht. Als er maar de geringste verdenking onmiddellijk naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis, omdat in dergelijke noodgevallen, elke Minuut telt.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie