Wat een gezicht rose is?

Gesichtsrose beim Kind
In het geval van een face-rose moet onmiddellijk worden genomen, als het Virus infecteren het oog en er is een aanzienlijke blijvende schade kan veroorzaken gordelroos kan ook voorkomen op het gezicht. Wat zijn de gevolgen van een gezicht, rose, en hoe ze het beste kan worden behandeld – alle info hier.

Waarom is een gezicht roos zo gevaarlijk?

Gordelroos in het hoofd gebied, de aanwijzing van een arts als een gezicht roos. Ook het begrip hoofd van de roos is deze Vorm van de virale ziekte bekend. Het gezicht roos is een Vorm van Herpes Zoster, en dat is heel gevaarlijk, want het gaat vaak gepaard met complicaties. Zo kan worden verlamd in het gezicht van de roos zelfs in het gezicht van nerveus op keer. En als de ogen zijn aangetast, is er ook het gevaar dat het bindvlies en het hoornvlies van het oog beschadigd. Als de Roos van invloed op de Trigeminale zenuw takken die het gebied rondom de ogen is, namelijk op het hoornvlies van het oog, hetzelfde blaasjes op de huid. U kan invloed hebben op het gezichtsvermogen en leiden, in het ergste geval zelfs blindheid.

Hoe maak je een gezicht roos?

Vaak is een gezicht roos ontstaat als gevolg van een ziekte in de Kindertijd. In het geval van waterpokken, het Herpes Zoster Virus blijft in het lichaam. Met de leeftijd, het varicella-Zoster kan activeren virussen. Hetzelfde geldt voor een Herpes infectie. Het virus eenmaal in het lichaam, kan ten tijde van een uitbraak van de ziekte. De meest voorkomende oorzaak voor een gezicht rose is een reactivering van de zogenaamde trigeminale zenuw (trigeminale zenuw). Dit leidt tot een gevoelige vezels, die hij geleverd in grote delen van het lichaam. Daarnaast is er een zwak immuunsysteem en Stress, kunnen het voordeel van de opkomst van een gezicht roos.

Wat zijn de symptomen van een gezicht roos?

Een gezicht steeg treft vooral mensen tussen de leeftijden van 30. en de 50. Jaar. Typische tekenen van een gezicht roos is de achterkant en een rode, vlekkerige huid op de neus en op de wangen. Soms, het oor of de gehoorgang kan worden beïnvloed. Dit kan leiden tot gehoor en evenwicht stoornissen. Daarnaast kan optreden in de vroege fase van een gezicht rose verdere symptomen zoals koorts, vermoeidheid en Algemene vermoeidheid. Na ongeveer twee tot drie dagen van hevige brandende pijn en de sensatie aandoeningen te ontwikkelen op de ene helft. De aangetaste huid zwelt op wanneer een gezicht rose rood en er waren kleine knobbeltjes, de groep worden geregeld. In het verdere verloop van de naald hoofd om een grote, met vocht gevulde blaasjes (zogenaamde zoster blaren. Vaak komt het in aanvulling op de gebruikelijke symptomen wanneer een gezicht van rose om het litteken vorming.

Hoe krijgt een gezicht roos?

Wanneer het gezicht rose heeft ook invloed op de ogen, is de Controle door een oogarts is noodzakelijk. De inflammatoire respons te bevatten in het oog, de arts schrijft meestal cortisone-bevattende oogdruppels. In zeer moeilijke gevallen, is de levering in een ziekenhuis is essentieel. Daarom is het belangrijk om snel te handelen en met de kleinste van de borden, onmiddellijk een arts raadplegen. Dat is, zodra de eerste symptomen zoals ernstige pijn in het gezicht en in het Algemeen het voorbereiden om oncomfortabel te zijn. De arts zal starten met een snelle en effectieve therapie, de zogenaamde systematisch werkende antivirale middelen. Deze remmen het Virus en het verlichten van het ongemak. In het geval van ernstige jeuk, en ernstige pijn meer drugs kan worden goedgekeurd.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie