Wat doet mijn Selfie zeggen over mijn persoonlijkheid?

Frau macht Selfie
Hoe we schieten een Selfie, het zegt veel over onze persoonlijkheid, toont een recente studie van SingapurIm vakantie, sporten, met vrienden, Selfies domineren sociale media. En ze onthullen veel over onze persoonlijkheid, toont een recente studie van Singapore.

Wat is de Achtergrond, de hoek en de gezichtsuitdrukking zeggen een Selfie op de persoonlijkheid? Dit is de vraag die de wetenschappers van de Nanyang Technological University in Singapore, ging tot op de bodem. De studie werd gepubliceerd in het tijdschrift Computers in Menselijk Gedrag.

Selfies onthullen Persoonlijkheid

De onderzoekers geanalyseerd Selfies van 123 onderwerpen, en had u de in te vullen vragenlijsten te vinden van verschillende persoonlijkheidskenmerken in hen werden uitgesproken. Dan, 107 extra studenten werden gevraagd, omdat van de Selfies, de persoonlijkheid van de proefpersonen. Ze wees uit vier Selfie-eigenschappen, de conclusies over de persoonlijkheid van de Afgebeelde toestaan. In de praktijk Vita galerij vindt u de instructies voor de Selfie-analyse volgens de nieuwe studie, samen met de resultaten van eerdere onderzoeken – klik hier.

Hamburg-harburg, 19. Augustus

Geef een reactie