Waarom Zoenen is zo gezond

Kuss
Minstens 100 000 kusjes uitgedeeld aan een persoon in de loop van zijn leven, en brengt het grootste deel van dit prachtige ding in ongeveer 77 dagen van zijn DaseinsAm 06.07. is de Internationale dag van de kus. Waarom moeten we per se deel te nemen, en waarom een kus is zo krankzinnig in een goed humeur is, kunnen we vertellen hier.

Een kussen is zeker een van de mooiste dingen in de wereld! Dus het is geen wonder dat deze kleine, gepassioneerde karakter van de liefde was zelfs speciaal een hele dag.

Kus is als een SLOKJE van vaccinatie

Zoenen is een heel gezonde zaak. Zelfs als in een tong zoen een shot glas vol speeksel, de Kussen zullen worden uitgewisseld en ziekten kunnen worden overgedragen, waardoor het contact van twee paar Lippen bijzonder Goed: Een kus is een soort van orale vaccin, want het is door de onderlinge uitwisseling van bacteri├źn, afweer van het lichaam ingezet. Wie is dat zoenen vaak, en daarom leven tot vijf jaar langer, onderzoekers.

Kusjes verlagen van hoge bloeddruk

Daarnaast kan worden verlaagd voor de Kus, de stress-hormonen. Dus, gunstig, worden verminderd tot een te hoog cholesterolgehalte of een hoge bloeddruk. Wanneer we kiss iemand, kunnen we ontspannen. Zelfs de spanning kan worden opgelost op deze manier.

De langste kus duurde 32 uur

Het mooie van de statistieken: op gemiddelde, de Duitsers verspreidden een dag, twee tot drie Bussis aan uw dierbaren. Met 70 jaar je heb een hoge verwachting ongeveer 76 dagen van uw leven, alleen met Zoenen. Deze ongelooflijke cijfers moeten overtuigen een aantal kiss-moffelen. U hoeft niet naar een nieuw wereld record. Het is 32 uur, 7 minuten en 14 seconden en is in handen van een Echtpaar uit Hamburg.

De kunst van het zoenen

Kussende vrouwen beter dan mannen? Nou, Ja, het lijkt er wel op! Terwijl de meeste mensen zijn, in feite, volgens verschillende onderzoeken, tevreden met het Kussen-de kunst van hun vrouwelijke partners, hebben veel vrouwen een beetje. Ze missen vaak een beetje passie. Maar vrees niet: De meerderheid van zowel mannen als vrouwen van mening dat je kunt leren om te zoenen!

De heetste kiss-feiten

  • 34 gezichts spieren gespannen in een hartstochtelijke Kus.
  • Slechts 30 procent van de mannen kus met gesloten ogen. Voor vrouwen zijn er 97%
  • 2/3 van alle mensen draaien aan het Aflebberen uw hoofd naar rechts.
  • Een intense kus verbrandt ongeveer 15 calorie├źn. Super: bijvoorbeeld, een stuk marmer cake wegzuknutschen, op slechts 20 kus.

Geef een reactie