Waarom zijn intelligente vrouwen, vaak Één?

Eine attraktive Geschäftsfrau lächelt in die Kamera
Intelligentie maakt vrouwen aantrekkelijk zijn, als de meerderheid van de mannen het eens. Maar met een slimme vrouw op een date? Dat heb ik liever niet, de meeste van de theoretisch mannen slimme vrouwen zeggen dat aantrekkelijk. Echter, het is belangrijk om een echte Date, heb je liever vrouwen met een lager IQ. Dit resulteert in een stroom van ONS onderzoek. Waarom vinden mannen van intelligentie alleen op afstand aantrekkelijk?

Wanneer mensen wordt gevraagd wat zijn de kenmerken van een vrouw aantrekkelijk, heet de intelligentie vaak. Maar in het echte leven is, voor de meeste mannen, een partner met een lager IQ, integendeel, toont een studie van de Universiteit van Buffalo, Californië Lutherse Universiteit, en de Universiteit van Texas.

Het team van onderzoekers hadden 105 mannelijke onderwerpen, Portretten van vrouwen lezen, in eerder uitgevoerd wiskunde en engels testen had slechter of beter dan jij. Daarna moesten ze aangeven hoe aantrekkelijk ze vinden de vrouwen als een potentiële partner. Uit de evaluatie bleek dat De mannen meer geïnteresseerd in vrouwen die zich hadden betere testresultaten. 86 procent van hen zei ook dat ze geen Probleem hebben om een ontmoeting met een vrouw die slimmer is dan jij.

De intelligentie van de omgeving als een afschrikmiddel voor mannen

In het tweede Experiment, 151 mannen afgerond op een intelligentie-test. Dan, ze waren op de hoogte dat ze zouden komen met een vrouw die had afgesneden ofwel slechter of beter dan je op de Test. Dan moet je beoordelen als in het eerste Experiment, en de vrouwen volgens hun Geschiktheid als een potentiële partner.

Plotseling, de intelligentie leek te zijn niet een bijzonder aantrekkelijke functie. De meeste van de mannen nominale meer intelligente vrouwen als minder aantrekkelijk, en toonde weinig neiging om contact met u te wisselen, of om het plannen van een Datum.

In het laatste Experiment, een man en een vrouw voltooide het een intelligentie-test in dezelfde kamer. Dan is uw test beoordelingen werden voorgelezen. De mannen waren nu wordt gevraagd om te bewegen haar stoel dichter naar de vrouw die tegelijk met u gemaakt om de Test. Het resultaat: wie had het beter gedaan dan de test partner, dichter bij haar, net als de mannen die hadden gescoord minder punten.

Volgens de studie, hoofd van de afstand van de mannen van Intel wordt geroerd voor intelligente vrouwen om een gevoel van verminderde mannelijkheid. Dienovereenkomstig, veel mannen van Intel voelde me meer en meer intelligente vrouwen zijn geïntimideerd en in je mannelijkheid pijn.

Onze Video laat ook zien wat sommige van de communicatieproblemen tussen mannen en vrouwen:

Hamburg-harburg, 26. Oktober

Geef een reactie