Waarom wortelen eten, een vervanging voor de zon

Eine Frau isst eine Möhre
Carotenoïden zitten, bijvoorbeeld in de wortels zorgen voor een meer aantrekkelijke teint dan zonnebaden – die een studie heeft nu bewiesenIm Winter bleek rond de neus? Dit moet het niet worden! Omdat AMERIKAANSE onderzoekers hebben nu ontdekt dat de consumptie van bepaalde groenten geeft ons een nog mooiere teint dan zonnebaden. Wat het zijn, kunt u hier vinden.

Onze huid kan worden beïnvloed op twee verschillende Manieren. De eerste en meest bekende is de zonne-straling. Het stimuleert de aanmaak van de zogenaamde melaninen, die zijn rood, bruin of zwart pigment, het volume en de samenstelling maakt de kleur van onze huid. De tweede manier, de consumptie van carotenoïde-bevattende voedingsmiddelen. Carotenoïden zijn plantaardige kleurstoffen, die zijn te vinden in tomaten en wortelen, en een gele tot roodachtige kleur effect.

Kleuren maakt de teint aantrekkelijker

Amerikaanse onderzoekers hebben nu gekeken hoe we op anderen overkomen aantrekkelijk, of met een door de zon gebruinde of plantaardige geverfd huid. In een eerste studie toonden ze 60 onderwerpen gemanipuleerde beelden van 27 gezichten. Hetzelfde gezicht werd gekleurd met een laag en een hoog deel van de carotenoïden. Een tweede groep Proefpersonen kreeg de zelfde gezichten, elk met zwakke en meer uitgesproken melanine pigmentatie. Het resultaat: Beide groepen van mening dat de meer gekleurde vlakken dan aantrekkelijker.

In een tweede onderzoek, de onderzoekers, de proefpersonen vertoonden 24 afbeeldingen van gezichten – dit Keer een Versie van het gezicht had een groot deel van de carotenoïden, de andere een sterke melanine pigmentatie. Het resultaat was duidelijk: 75.9% van de proefpersonen met carotenoïde-gekleurde gezichten gezien als aantrekkelijker dan de tan met Melanine.

Voordelen Voor De Gezondheid

Carotenoïden daarom maken het mooier dan de zon en ze hebben ook veel voordelen voor de gezondheid. Terwijl de UV-straling van de zon, de huid kanker verhoogt het risico, en de veroudering van de huid bevordert, carotenoïden voor Regeneratie van de huid en vertragen de veroudering van de huid. Zij helpen ook bij aandoeningen zoals reuma, de ziekte van Alzheimer, de verharding van de slagaders, de ziekte van Parkinson en kanker.

Eten voor een aantrekkelijke teint

De formule voor een gezonde, mooie huid: Dagelijks drie tot vier porties van carotenoïde eten met fruit of de groente, dan is de huid veranderd na zes weken te meten. Behalve in de wortelen van de mooi makers in tomaten, sinaasappels, zoete aardappelen, watermeloen, zure kersen en Maïs.

Hamburg-harburg, 20. Januari

Geef een reactie