Waarom vrouwen hebben meer zon licht, als u stopt met het innemen van de pil

Volgens een nieuwe studie, de inname van oestrogeen-bevattende anticonceptie kan voorkomen dat middelen, zoals de pil, een Vitamine D-tekort. De praktijk Vita legt uit wat moeten vrouwen daarom, als u wilt stoppen met het innemen van de pil.

Amerikaanse onderzoekers hebben gevonden Oestrogeen in een nieuwe AMERIKAANSE studie, een relatie tussen Vitamine D-niveaus en het hormoon: Oestrogeen die in anticonceptiva, zoals de pil of hormonen-spiraal, kan het verhogen van de Vitamine D-niveau van maximaal 20 procent. In het algemeen, dit is zeer positief, omdat in dit land veel mensen lijden aan een chronisch Vitamine-D-tekort. Bijzonder interessant zijn deze resultaten echter zijn voor vrouwen die zwanger wil worden, omdat Vitamine D-deficiëntie kunnen een gevaar vormen voor de gezonde ontwikkeling van het kind. De studie werd gepubliceerd in het Endocrine Society’ s Journal of Clinical Endorocrinology & Metabolism.

Vitamine D-tekort is met name tijdens de Zwangerschap gevaarlijk

Voor het onderzoek van een totaal van 1700 waren de Amerikanen getest tussen de 23 en 34 jaar. Voor vrouwen, de Vitamine werd gemeten D-niveau. Ook moest je om vragen te beantwoorden over de vraag of, en zo ja, wat de preventie methoden gebruik je, hoe veel licht zijn je dagen weg, en of u met behulp van een voedingssupplement. De onderzoekers ontdekten dat de vrouwen die gebruik maken van oestrogeen-gebaseerde anticonceptiva, hadden een hogere Vitamine D-niveau. Onze resultaten tonen aan dat anticonceptiva, die Oestrogeen bevatten, kan het verhogen van de Vitamine D-niveaus. De anticonceptie gestopt wordt, maar vermindert ook de spiegel weer, verklaarde Quaker E. Harmon, een van de auteurs van de studie.

Op basis van de resultaten, de onderzoekers zeggen nu een waarschuwing: vrouwen die een anticonceptiemiddel in de eerste plaats een normaal Vitamine D niveau, merken vaak niet dat ze door de mazen van het Staken van de Agent. De studie suggereert dat vrouwen verhoogt het risico op een Vitamine D-tekort, van alle dingen, dan, per ongeluk, als je zwanger wilt worden, aldus Harmon. De wetenschappers adviseren vrouwen om hun Vitamine D-niveaus gecontroleerd als u van plan bent, het voorbehoedsmiddel wordt gestaakt.

Wat het lichaam heeft Vitamine D nodig?

Voldoende Vitamine D is essentieel voor het menselijk lichaam is zeer belangrijk: afgezien van het feit dat het ondersteunt de ontwikkeling van embryo ‘ s, het is ook voor gezonde botten en versterkt de spierkracht. Het lichaam kan produceren de Vitamine in het beste geval, wanneer we onze huid bloot aan direct zonlicht. In de zomer maanden, een half-uurs verblijf is genoeg dagelijkse ter dekking van de dagelijkse behoefte van Vitamine D nodig is. In de wintermaanden een extra inname van de Vitamine kan helpen door tabletten, een gebrek aan preventie. Ook bepaalde voedingsmiddelen zoals vis, rood vlees en eieren bevatten kleine hoeveelheden Vitamine D en kan het verhogen van de spiegel.

Hamburg-harburg, 5. Augustus

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie