Waarom psychopaten te drinken Gin en Tonic

Gin Tonic
Mensen met een voorkeur voor bitter Smakende zoals Gin en Tonic de neiging om meer kans dan anderen om narcisme en sadisme, toont een recente studie van zwarte koffie, Radijs, Gin en Tonic – die gek is van dit voedsel, vaak psychopathische en sadistische trekken, toont een recente Oostenrijkse studie. Hoe is deze verbinding?

Wetenschappers aan de Universiteit van Innsbruck hebben gevonden in hun recente studie van een verband tussen de voorkeur voor bitter smakende voedingsmiddelen, zoals zwarte koffie of een Gin-Tonic en een donkere persoonlijkheidskenmerken.

Speciaal, het was de kenmerken van Machiavellianism (de roekeloze de uitoefening van de Macht), psychopathie (het onvermogen tot empathie, Geweten en sociale verantwoordelijkheid), sadisme (de neiging tot onderdrukking, vernedering en mishandeling van anderen) en narcisme (bij te hoge eisen aan zichzelf, zelfvertrouwen, van een vergoeding wegens fantasieën van grootsheid).

Als je van Bitter, heeft meer donkere persoonlijkheidskenmerken

Het onderzoeksteam, geleid door Christina Sagioglou had 500 vrouwen en mannen een lijst van voedingsmiddelen op basis van uw persoonlijke voorkeuren te beoordelen. Op de lijst hebben allemaal een zelfde aantal van zoet, zout, zuur en bitter eten en drinken.

Dan, de deelnemers aan de studie gevuld uit vier verschillende vragenlijsten aan uw persoonlijkheid. In de eerste gaf je een jaarrekening voor uw potentieel voor Agressie als waar of onwaar, bijvoorbeeld: Als ik genoeg uitgelokt, kan het gebeuren dat ik iemand raken. In de tweede Test Machiavellianism, psychopathie en narcisme hoorzitting werden opgevraagd aan het einde van persoonlijkheidskenmerken. In de derde, de onderwerpen hebben vragen beantwoord over de zogenaamde Big Five van de persoonlijkheid (Extraversie, aangenaamheid, openheid voor ervaringen, consciëntieusheid, en een neiging tot labiliteit, verdriet en Angst). Eindelijk, ze voltooide een Test voor de zogenaamde dagelijkse sadisme (sadisme verwijst naar het seksuele leven).

De auteurs van de studie, schrijft: er is Een Algemene voorkeur voor de bittere smaak toonde zich als een betrouwbare voorspeller voor Machiavellianism, psychopathie, narcisme, en elke dag sadisme.

De grootste correlatie de onderzoekers vonden tussen de zwakte voor Bitter, en elke dag sadisme. De persoonlijkheid eigenschap van compatibiliteit, daarentegen, was negatief geassocieerd met deze smaak. Een tweede Experiment met 450 deelnemers bevestigden de resultaten van de eerste.

Waarom willen sadists als Bitter?

Waar de helling te bitter eten en drinken bewogen door mensen met een sadistische en narcistische trekken, blijft open echter, de studie dirigent hebben een gok: in uw mening, Getroffen persoon zou kunnen krijgen van het genot van dit voedsel is een soort van Kick. Omdat een bittere smaak associëren we instinctief met risico – natuur om aan te geven dat iets giftig of bedorven zou kunnen worden.

Toch moet je nu hebt geen zorgen te maken allemaal, drinken hun koffie zwart, een Psychopaat – omdat de studie, slechts een enkele persoonlijkheid werden opgevraagd kenmerken. Smaak voorkeuren worden niet als diagnostische hulpmiddelen voor stoornissen in de persoonlijkheidsstructuur.

Je hebt ook een psychopathische karaktertrekken? Doe de zelftest.

Hier vindt u als u narcistische persoonlijkheidskenmerken.

En in onze Video leert u wel of niet Herpes is bij kinderen gevaarlijk:

Hamburg-harburg, 12. Oktober

Geef een reactie