Waarom moeten vrouwen meer bier dan drinken Prosecco

Gemäßigter Bierkonsum kann Frauen vor Herzinfarkt schützen
Om te drinken in plaats van een Cocktail of een glas Prosecco, vrouwen meer kans hebben op een glas bier, vrouwen die drinken van één tot twee keer in de week en een biertje, kunnen leiden tot een lagere kans op een hartaanval met wel 30 procent. Dit is het resultaat van een lange-termijn studie van Zweden.

Goed nieuws voor alle bierdrinkers: voor de gezondheid redenen, hoeft u niet langer afzien van het genot. In feite, de consumptie van bier bij vrouwen kan het zelfs goed voor je gezondheid. In een lange-termijn studie van zweedse onderzoekers ontdekten dat vrouwen die drinken van één tot twee keer in de week en een biertje, je kans op een hartaanval met wel 30 procent lager. Een vergelijking van beide met sterke Beer drinkers als vrouwen die geen bier. Voor de studie, op ongeveer 1500 vrouwen werden begeleid voor meer dan 32 jaar door onderzoekers van de Sahlgrenska Academy van de Universiteit van Göteborg.

Resultaten moeten worden bevestigd door follow-up studies

Eerdere studies suggereerden al een vermoeden van dat matige consumptie van alcohol kan de consument te beschermen tegen bepaalde ziekten. Maar voordat we echt kunnen bevestigen, in het Algemeen, moet worden nagegaan onze resultaten door middel van follow-up studies, zegt Dominique Hange, een lid van het onderzoeksteam van de Universiteit van Göteborg.

Voor de studie, de deelnemende vrouwen werden geïnterviewd in detail over hun alcoholgebruik. Naast de positieve effecten van de consumptie van bier, de onderzoekers zijn ook geïnteresseerd in de invloed van alcohol op ziekten zoals beroerte, Diabetes en kanker. In de studie, 185 van de vrouwen leed aan een hartaanval, 162 een slag van 160 ontwikkeld Diabetes en 345 kanker werd gediagnosticeerd. Vooral in het geval van kanker, konden de onderzoekers een duidelijk verband tussen de ziekte en de consumptie van alcohol: vrouwen die dronken versterkt hoog percentage alcohol had om te sterven, tot een 50 procent verhoogd risico van kanker.

Hamburg-harburg, 28. September

Geef een reactie