Waarom een man chignon kan schadelijk zijn

Auch Leonardo DiCaprio hat einen Männerdutt getragen
Hollywood-ster Leonardo DiCaprio (‘The Wolf of Wall Street) heeft het over een lange periode van tijd bijna dagelijks, een man chignon gedragen, vrouwen houden van hem voor een lange tijd nu, mannen ontdek ook de bun. De trendy kapsel kan worden verklaard gevaarlijk: de praktijk Vita, wat zijn jullie wanneer de mensen Dutt op moet letten.

Jared Leto had het van David Garret hij is het handelsmerk, en zelfs Leonardo DiCaprio kon het niet laten hem: De mannen broodje is al zeer goed bekend en zit in de hoofden van velen. Maar de harige Trend is niet helemaal onschuldig. Dermatoloog Sabra Sullivan van de Amerikaanse stad Jackson waarschuwt: De mannen haar broodje kan ook leiden tot lichte haaruitval.

Mannen haar broodje: haarfollikels zijn zwaar beschadigd

Het Probleem met het kapsel van de bun zelf, maar de manier waarop het gedragen is niet in de eerste lijn: Vaak, het haar om het haar strak naar achteren gekamd en met een haar rubber vast. Het haar kan ook gedragen worden over een langere periode van tijd, het kan leiden tot een bepaalde Vorm van haaruitval. Sinds de mannen Dutt duurzame sterk het haar wordt getrokken, kleine ontstekingen op de haarzakjes, die kan uiteindelijk leiden tot littekens. Deze op zijn beurt zal leiden, uiteindelijk, geen nieuwe haargroei. Het resultaat is dat de bestaande haar, het kan een lichte kaalheid bij de haarlijn op het voorhoofd en op de slapen.

Männerdutt

Ongeacht of het nu vrouwen of mannen Dutt: De trend van het kapsel benadrukt de haarzakjes en kan leiden tot haaruitval

Er was het Probleem in het verleden met vrouwen, Dutt een, Mannen zijn vandaag de dag al niets bijzonders meer. Ik ben nu zien steeds meer mannen met dit kapsel. Niet blootstellen je haar om de trekkracht, waarbij ze gemaakt zijn, aldus Sullivan. Dit is waar, maar voor vrouwen ook.

Strikte vlecht kapsels kan schadelijk zijn

Niet alleen de mannen chignon – of de bun in het geval van de vrouw kan maken voor de onaangename haaruitval – in het algemeen, het verschijnsel kan optreden als gevolg van alle kapsels waarbij het haar strikt op de rug gebonden. Deze gevlochten staartjes en een paard-het tellen van de staart, maar ook Dreadlocks en pruiken, het gebruik van lijm of clips worden bevestigd. Dermatologen waarschuwen dat het verlies van haar kan alleen in een zeer vroeg stadium behandeld: zo snel Als het kwam tot littekenvorming, de schade is onomkeerbaar. Op een broodje, paardenstaart, en co. moet verlaten niemand om te voorkomen dat het haar mooi en schade, moeten worden gedragen kapsels gewoon een beetje losser.

Geef een reactie