Waarom douchen is in de VOORKANT van het zwembad versnelling is dus belangrijk voor uw gezondheid

Schwimmer
Om een douche te nemen alvorens te Dompelen in het Zwembad, is niet alleen attent te zijn van andere bezoekers – het is ook gezonder voor het Lichaam in een strakblauwe hemel, stralende zon, afkoelen in de warme zomer, er is nauwelijks iets Beter is dan om te springen in het zwembad direct in het Zwembad. Maar op het Moment dat het een cruciale stap is nog steeds vermist: Alleen moet worden gedoucht. Maar dit is niet alleen hygiënisch oogpunt voor de andere pool bezoekers, het speelt ook een rol in hun eigen gezondheid, een nieuwe studie gevonden.

Onderzoekers aan de Universiteit van South Carolina hebben bestudeerd, als een ontsmettingsmiddel in Zwembaden en zwembad op onze gezondheid. Ze merkte dat deze fondsen zijn in het bijzonder gevoelig lassen, lichaamsverzorging producten, of de urine. De desinfectie producten die deze stoffen worden gemengd in water, gevaarlijke chemische stoffen (de zogenaamde desinfectie bijproducten of DBPs). In het laboratorium bleek dat sommige van deze DBPs negatieve effecten hebben op ons DNA.

Hoewel desinfectie is het belangrijk om schadelijke ziekteverwekkers te blussen, zijn geïdentificeerd in epidemiologische studies in verband met het contact met DBPs negatieve effecten op de gezondheid zoals Astma en blaaskanker, aldus de studie. Kortom, de onderzoekers van de studie analyseerde een totaal van 28 watermonsters uit de privé-als openbare zwembaden in de Verenigde Staten, in elk geval, zowel voor als na gebruik van de badkamer. In de chloor ontsmette Zwembaden werden gemeten na contact met het zweet of de urine van meer dan 100 potentieel erbschädigende DBPs.

In de zwembaden, de chemische bijproducten voor de bezoekers als extreme geur van chloor duidelijk. Deze geur wordt veroorzaakt door de DBPs, die worden overgedragen vanaf het water in de lucht. Hoe sterker de geur, des te groter is de product content in het water.

Alternatieven voor een veilige Badbesuch

Het is nog niet duidelijk bepaald hoe schadelijk deze chemische bijproducten van onze genetische make-up kan worden. Niettemin, de studie raadt ten zeerste aan dat u douchen voor het Zwemmen een grondige en afzien van de Toepassing van lichaamsverzorging producten.

Daarnaast moet het water worden gereinigd in de Zwembaden en baden van de Badbetreibern zo vaak mogelijk en vervangen. Voor privé Zwembaden Susan Richardson, Co-auteur van de studie beveelt aan om te installeren zilver filter. Dit zal een nuttig en veilig Alternatief voor een risico-gratis wifi-snelheid, ze produceren een ziekteverwekker te doden zonder DBPs.

Ook de desinfectie door ozon is mogelijk. Het is echter van belang dat groepen die zich niet in de frisse lucht, goed geventileerd worden, omdat dit een invloed zal hebben op de productie van DBPs, Richardson.

Hamburg-harburg, 6. Juni

Geef een reactie