Waarom doen de Simpsons je vet

Homer und Bart
Homerus maakt met zijn ronde vorm kids vet? Een nieuwe studie suggereert stripfiguren zoals Homer Simpson of Garfield lijkt te zijn grappig en onschuldig tijdgenoten. Echter, nieuw onderzoek resultaten tekent een ander beeld: de comic book cijfers lijken de groeiende Obesitas-epidemie. Echter, er is een eenvoudige Truc om te voorkomen dat dit gebeurt.

Een Colorado State University onderzoek was in staat om aan te tonen dat geanimeerde films invloed op het eetgedrag van kinderen direct: Zag de jonge kijkers van de films in die overgewicht personages speelden een grote rol, en u aten een korte tijd later, aanzienlijk meer. Je eet ongeveer twee keer zo veel als de kinderen die keken naar films met een normaal gewicht hoofdpersonen, zegt Margaret Campbell, een van de belangrijkste auteurs van de studie en een Hoogleraar van Marketing.

300 deelnemers tussen de leeftijd van zes tot en met 14 jaar, onderzocht Campbell en haar Team voor de studie. U liet hen cartoons met overgewicht personages in de hoofdrol. Daarna diende ze eten met veel energie en weinig voedingswaarde – d.w.z. Junk food. Een andere dag deden ze Hetzelfde, alleen dit Keer een normaal gewicht figuur speelde de belangrijkste rol. Het resultaat was duidelijk: Na de kinderen keek, des te dikker tekens, ze aten significant meer.

Een goed bericht voor ouders

Toch maar een paar ouders zijn goed voorbereid te verbieden hun kinderen naar een Stripboek zien, want de belangrijkste cast is afgerond. Maar blijkbaar hoef je het niet te doen, omdat Campbell en haar Team hebben gevonden in de studie van iets anders: Als kinderen weten over de problemen van Obesitas, dat kan verzwakken van het effect bestudeerd.

Het is onderzocht in de studie met een Quiz en gezond eten voor de kinderen na de serie en voor de maaltijd moet vullen. U dit hebt gedaan, niet ze te veel gegeten. Voor ouders betekent dit dat Het beschermt het kind tegen Overgewicht, als u op de hoogte u tijd en weer over welke voedingsmiddelen gezond zijn en welke niet, vooral als u hebt gevolgd voordat het eten, de Simpsons of een soortgelijke show.

Hamburg-harburg, 15. Juli

Geef een reactie