Waarom baby ‘ s moeten muziek

Baby ‘ s houden van zachte geluiden en melodieën. Muziek is niet alleen hen gelukkig maakt – ze hebben zelfs het bevorderen van hun ontwikkeling! Waarom is het de hoogste tijd om meer muziek in het leven van uw kind, kunt u hier vinden.

Muziek is een taal die begrepen wordt door baby ‘ s vanaf de geboorte. Net als de muziek, de taal volgt een ritme. We leren hoe We zilver correct detecteren, te classificeren en te begrijpen van het Gesproken woord. Tegen deze Achtergrond, een onderzoeker bij het Washington Institute for Learning & Brain Sciences hebben onderzocht de invloed van muziek op de ontwikkeling van baby ‘ s in meer detail en gevonden: de klanken, kleuren en ritmes voor de ondersteuning van de Kleine ook om te leren van je moedertaal beter. Hun resultaten, het Team gepresenteerd aan Christina Zhao en Patricia Kuhl is nu in het tijdschrift ‘ Proceedings of the National Academy of Sciences (Pnas).

Baby ‘ s met muziek sneller te leren

De wetenschappers waargenomen 39 baby ‘ s op de leeftijd van negen maanden, over een periode van vier weken. Voor het Experiment, de baby ‘ s werden verdeeld in twee verschillende groepen, elk van de 15-minuten-eenheden-in het bijzijn van hun ouders in een laboratorium. De een getapt en trommelde op de beat van de muziek. De anderen gedragen op activiteiten zonder muzikale begeleiding en met blokken en speelgoed auto ‘ s.

Na een totaal van twaalf eenheden van de hersenactiviteit door middel van liquor (Meg) werd gemeten in het geval van de jonge onderwerpen. De wetenschappers zijn het afspelen van opnames, muziek en intervallen.

De scans van de hersenen toonde duidelijke verschillen in het auditieve centrum, en in de prefrontale Cortex. De baby ‘ s in de muziek van de groep reageerden veel sterker aan de prikkel. In tegenstelling tot de kinderen in de controle groep, deze ritmische patronen in taal en muziek kan herkennen, zo veel beter.

Hamburg-harburg, 26

Geef een reactie