Waar komt het bier buik?

Macht uns Bier dick?
De bierbuik is veroorzaakt door de consumptie van alcoholische dranken? Maar als dit daadwerkelijk de stemmen, waarom alleen mannen krijgen om hem dan?Als de mensen dik zijn, en snel: Daar was het, de bierbuik is. Echter, de zogenaamde bierbuik komt van de consumptie van alcoholische dranken? En waarom krijg je hem dan alleen mannen? Praxisvita.de heeft de laatste feiten uit het onderzoek.

Bier maakt je vet? Geen gemakkelijke bill!

Hamburg, 10. In April 2014. Bier bevat veel calorieën. Afhankelijk van de variëteit – tarwe, bijvoorbeeld, hebben de neiging om minder dik dan een bier – een halve liter bier voor op 230 tot 250 calorieën. In vergelijking, de meer calorieën dan een 200 gram varkensvlees schnitzels. De kern van de zaak: In tegenstelling tot de Schnitzel, het bier, niet de calorieën vol. En: is alcohol de eetlust stimuleren. Dus een stevige, vullende maaltijd, is toegevoegd aan het bier dan. Maar wat gebeurt er met het bier van calorieën in het lichaam? U zal wandeling is eigenlijk onmiddellijk in de richting van de gordel lijn? Of er wordt niet de zogenaamde bierbuik?

Wist u dat?

Een halve Liter bier (210 kcal) bevat minder calorieën dan dezelfde hoeveelheid appelsap of verlaagd vetgehalte melk (250 kcal)

Bier bevat geen vet, maar bekend te worden van alcohol en het lichaam verbrand. Omdat het lichaam geen alcohol geheugen, maar alleen een opslag van vet, overtollige brandstof – dus het bier calorieën in vet. Maar het genot van bier-bier buik wetsvoorstel is niet zo eenvoudig: een studie van de University College London hebben aangetoond dat bij mannen, de consumptie van bier en Body Mass Index (BMI) zijn niet direct gerelateerd zijn. Bier maakt u dus niet automatisch vet! Het vrouwelijk lichaam is het tegenovergestelde ook het geval lijkt te zijn: vrouwen die matig drinken, bier, zijn gemiddeld iets slanker dan vrouwen die geen alcohol consumeren.

Waarom het bier buik, vooral bij mannen en niet bij vrouwen?

Het bier buik fenomeen is vooral verbonden met twee factoren: geslacht en leeftijd. Op de leeftijd van ongeveer 35 jaar oud, de stofwisseling vertraagt, de meerderheid van de mannen. Dit betekent dat u vrij. En mannen zijn genetisch geprogrammeerd voor het opslaan van extra gewicht op de buik, terwijl de vrouwen beginnen te dikke benen eerder op de rug, billen en dijen.

Hoe gevaarlijk is het vet is waar?

Buikvet: Zeer gevaarlijk

De buik is een bijzonder gevaarlijke vet zone op het menselijk lichaam. Het vet hoopt zich op rond de inwendige organen, in de bloedbaan, en belastte hem met ongezonde vetzuren en cytokines (groei eiwitten). Daarnaast is de toename van het gewicht van vet verhoogt in het bloed van het niveau van cholesterol. De lijst van gezondheidsrisico ‘ s en ziekten die rechtstreeks verband houden met het buikvet, is lang: in aanvulling op een hartaanval, hoge bloeddruk en beroerte het risico op het ontwikkelen van Diabetes en trombose neemt toe met de taille-omtrek.

Borst vet: Alleen voor mannen gevaarlijk

De aanpak van het buikvet wordt vaak geassocieerd met toegenomen vet afzetting in het borstgebied. Terwijl de vrouwelijke borst, handelingen van de natuur, als een vet-opslag, dat doen deze mannen voelen zich duidelijk zichtbaar de borst groei snel verminkt zijn. Borst vet, bij mannen is eigenlijk een teken dat je door de inname van plantaardige hormonen – als ze in grotere hoeveelheden in bier, Oestrogeen in het lichaam, en een nogal vrouwelijk vet distributie hebben de voorkeur. Deze omstandigheid verklaart ook waarom wijndrinkers als een regel, hebben geen bierbuik. Te veel Oestrogeen in het lichaam is voor mannen over het algemeen vrij ongezond. Een verhoogde waarde van het vrouwelijk geslacht hormonen leidt tot de ‘sterke geslacht’ de toegenomen hartaanval en het risico op een beroerte. Daarnaast is vet verhoogt met de Borst en een verhoogde Oestrogeen niveau, het risico van het ontwikkelen van een ziekte als een man met borstkanker.

Heup, dijen en billen vet: met mate, zelfs gezond

Het vrouwelijke lichaam slaat vet bij voorkeur rond de heupen, de dijen of billen. Dit kan verstoren, dat een heleboel vrouwen voor esthetische redenen, maar vanuit een puur gezondheid oogpunt, is ingetrokken, er is een veel beter dan op de buik. Een studie van de Universiteit van Oxford, volgens de maag afstand, Vet afzetting is niet alleen minder belastend voor het lichaam, maar kan zelfs voordelig zijn voor de gezondheid van de mens. De uitleg: Tijdens het buik vet met schadelijke vetzuren en eiwitten in de bloedbaan, die bevordering van, bijvoorbeeld, ontsteking, bindt de heup, dijen en billen vet onzuiverheden Bloed en slaat ze op. Op deze manier, de buik veel vet te voorkomen dat schadelijke vetzuren en cytokines bereiken van de lever en spieren, en van daar tot schade aan de gezondheid. Ook het risico op verkalking van de bloedvaten wordt verminderd.

Geef een reactie