Waar het vet echt gaat

De meeste diëten zijn gebaseerd op dezelfde fundamentele beginsel: Als u wilt om gewicht te verliezen, moet je om zich te ontdoen van overtollig lichaamsvet. Het Probleem: het vet is niet – zoals vaak wordt beweerd – gewoon omgezet in warmte. De praktijk Vita legt uit waar het vet echt gaat bij het verlaten van ons lichaam.

Vet kan niet worden in de warmte van het lichaam

De zogenaamde fat-burning is een misleidende term, tenminste, als u wilt naar de vraag wat er eigenlijk gebeurt vet door het lichaam, als het verdwijnt, bijvoorbeeld door het gebruik van de Sport. Door het gebruik van de term burn in deze context heeft geleid tot de waarschijnlijk grootste dieet mythe van de moderne tijd: vet wordt omgezet in energie.

Dit is verkeerd. En om uit te leggen het simpel: Als alle biomassa, een vette cel bestaat uit vele moleculen, en deze kan worden in de Vorm van energie uitgescheiden. Dit zou in strijd met het zogenaamde behoud van Massa, het festival bepaalt dat een chemische reactie, het bedrag van de deeltjes is veranderd, alleen de samenstelling van deze deeltjes. Of, in andere woorden: de massa omgezet in energie, het zou meer zijn dan de lichtsnelheid (E=mc2).

Vet niet in het lichaam warmte. Wel is het zo, dat bij de omzetting van vet, warmte geproduceerd, maar alleen als een bijproduct. Het is waar dat vet wordt omgezet. Maar in wat?

Afgebroken vet wordt uitgeademd

Het verrassende antwoord op deze vraag is inmiddels gepresenteerd door een team van onderzoekers van de Universiteit van New South Wales. In een recent gepubliceerde studie, de wetenschappers laten zien dat het afgebroken vet wordt verbrand, maar uit ademen.

Wohin das Fett wirklich geht wenn man abnimmt

Waar eindigt het overtollige vet die we hebben verwijderd, dus gedisciplineerd? Een Amerikaans team van onderzoekers vonden dat het afgebroken vet wordt verbrand, maar uit ademen

De reden is dat Ons lichaam metaboliseert vet, in het bijzonder de vetzuur C55H104O6 voornamelijk koolstofdioxide (CO2), dat wordt uitgescheiden via de ademhaling. Een kleiner deel wordt omgezet in water (H2O) en loopt, bijvoorbeeld via zweet, urine of de tranen van het lichaam.

Vet wordt uitgescheiden uit het lichaam alle tijd – zelfs wanneer we in slaap zijn gevallen. Of het afneemt, hangt echter af van de vraag of het lichaam meer vet werd geleverd door voedsel, dan kan hij uitademt in dezelfde periode.

Sporten verhoogt de vetverbranding de stofwisseling proces in het lichaam

Maar er is de mogelijkheid tot verhoging van het verbruik van energie en, dus, de Oxidatie van vet in het lichaam door middel van beweging. Als u, bijvoorbeeld, voor een uur, in plaats van in bed – gaat Joggen, zal het verhogen van de vetverbranding stofwisseling in het lichaam met ongeveer 700 procent. Dus, de hoeveelheid vet die wordt uitgescheiden als koolstofdioxide en water is dienovereenkomstig verhoogd. Afhankelijk van hoeveel vet was opgenomen, stijgt met de Sport, zodat de Kans af te nemen.

Om dit te activeren vet-verlaging van het metabolisme proces, het lichaam via de Ademhaling van zuurstof hersteld. Zodat ons lichaam oxideren tien kilogram (Kg) vet volledig, hij moet inhaleren 29 kilogram zuurstof. Dit klinkt makkelijker dan het is. Een gemiddelde persoon met een gemiddelde ademhaling (13 ademhalingen per Minuut), wordt deze hoeveelheid zuurstof wordt ingeademd, het duurt ongeveer 54 dagen. Meer dan een Miljoen adem je in deze tijd.

De hoeveelheid deeltjes die reageren in dit oxidatie proces, vet tien Kg 29 Kg zuurstof – uiteindelijk zal worden uitgescheiden in dezelfde hoeveelheid, maar in de andere Vormen van 28 Kg koolstofdioxide en 11 Kg water.

De puur lichaamsvet, zonder de ademhaling zuurstof toegevoegd in een verhouding van 84% CO2 en 16% H2O verminderd. Vertaald betekent dit: Een massa van tientallen Kg lichaamsvet wordt omgezet verliezen gewicht 8,4 Kg koolstofdioxide en 1,6 Kg water. De long is in het menselijk lichaam, zo is de belangrijkste excretory orgel in gewichtsverlies.

Afname door vaker te Ademen?

Toch zijn de onderzoekers verklaren – is niet het gevolg van het feit dat u kunt gewicht verliezen door Ademhaling meer. Ademritme en stofwisseling zijn exact op elkaar afgestemd. Dit evenwicht verstoord wordt en een persoon die de ademhaling, bijvoorbeeld, meer dan voor de metabole processen in het lichaam nodig is, wat leidt tot Hyperventilatie. De gevolgen kunnen kloppen duizeligheid, hart en flauwvallen.

Het Team van fysici, Ruben Meerman en biochemicus Professor Andrew Brown legt openen met dit onderzoek met een ongekende precisie, de exacte metabole processen voor de vermindering van lichaamsvet verantwoordelijk. Het geeft ook aan dat zelfs wanneer deskundigen zijn grote hiaten in de kennis over dit onderwerp. Van de voor het onderzoek ondervraagde 150 Artsen, voedingsdeskundigen of fitness trainers, elke seconde gedacht, dat gedegradeerd lichaamsvet omgezet in warmte. Een andere veel voorkomende veronderstelling was dat vetzuren worden afgebroken om te worden verplaatst naar de spieren

Hamburg-harburg, 17. December 2014

Geef een reactie