Vrouwen met een Apple figuur hebben de neiging om te Binge-Eating

Die vier häufigsten Körpertypen. Von links nach rechts: Banane, Apfel, Birne und Stundenglas
De vier meest voorkomende typen. Van links naar rechts: banaan, Appel, peer en zandloper terwijl Binge Eating de Getroffen verliest de controle over uw eetgewoonten. Vrouwen met een Appel-figuur zijn getroffen in het bijzonder vaak het gevolg van een recente AMERIKAANSE studie.

Vrouwen met een Appel-figuur (een stuk van het lichaam vet op de romp en de buik) hebben een hoger risico van het verliezen van controle over uw eetgewoonten. Dit is het resultaat van wetenschappers aan de Drexel Universiteit in een recente studie.

Mensen die last hebben van de zogenaamde Binge Eating (reguliere hunkeren naar voedsel), en verliest de controle over uw eetgewoonten.

Het verlies van de controle vindt vaak plaats voordat de eetstoornis is goed ontwikkeld, dus de auteur van de Studie Laura Berner. Echter, niet al het gevoel heeft te kunnen zijn verlangens niet langer beheersen, en ook het ontwikkelen van een eetstoornis. Om beter te kunnen beoordelen, aan wie van incidentele hunkeren ontwikkelde een Binge Eating disorder, de AMERIKAANSE onderzoekers volgens de fysieke kenmerken die wijzen op een verhoogd risico.

Vrouwen met een Appel-figuur bedreigd

Wat is een Apple figuur?

In het geval van de zogenaamde Apple figuur, een meerderheid van het lichaamsvet is geconcentreerd in het midden van het lichaam Getroffen hebt een afgeronde romp en vaak slanke benen.

Om dit te doen, ze geëvalueerd gegevens van ongeveer 300 studenten, die werden verzameld in een periode van twee jaar. Ze waren geïnteresseerd in de grootte en het gewicht van de jonge vrouwen en de verdeling van het lichaamsvet. Daarnaast is ze gevraagd de onderwerpen op uw eetgewoonten en verzamelde hun mentale gezondheid. Om gevuld te worden bij het begin van de studie, de diagnostische criteria van een eetstoornis, geen van de studenten.

Het resultaat: vrouwen met een Apple figuur ontwikkeld in de studie periode vaker een verlies van controle over uw eetgewoonten, ongeacht het lichaamsgewicht en depressie symptomen.

Hier leer je hoe je kunt warme stop honger aanvallen beste.

Lichaam vormen – de peer-figuur is gezonder

De andere verdeling van vet in het lichaam een invloed heeft op de gezondheid. Tijdens de Apfeltyp heeft om vet rond het midden van het lichaam rond in de peer-figuur, de deposito ‘ s in de bodem, heupen en dijen.

De peer figuur is gezond: de Britse onderzoekers hebben ontdekt dat vet pads op de bovenbenen en de billen van schadelijke vetzuren te onderscheppen en te voorkomen dat deze in de instellingen. Daarnaast is de spiegel van Pro-inflammatoire cytokines bij mensen met een peer figuur, vaak relatief laag – deze boodschappers zijn in het hart en diabetes patiënten al te actief.

Buik vet, omgekeerd, geplaatst op de interne organen en kunnen zo in de bloedbaan. Dit is gevaarlijk, omdat een te hoog vetgehalte in het bloed verhogen het risico op beroerte, hartaanval, Diabetes en trombose.

Is vastgesteld, wordt de uitkering door de hormonen. Vooral de mannelijke hormonen die vrouwen produceren in het lichaam en stress hormonen bepalen de vet distributie. Vuistregel: hoe meer van beide in het bloed, hoe meer het de neiging om de Apple figuur.

Hier leer je de Punten op het lichaam die vet is onschadelijk en waar het te gevaarlijk is.

Wat voor figuur heb met een Apple?

Vrouwen met een Appel-figuur moet kijken naar je eetgewoonten zorgvuldig – een eetdagboek helpt. Als de honger aanvallen, komt vaak te warm wordt, moet de betrokken vrouwen medisch advies. Omdat eetstoornissen zoals Eetbuien is een psychologische behandeling nodig.

De beste cursus van actie tegen de Apple-figuur-actie, sport – in een dubbele zin: sporten is de beste manier voor het verwijderen van stress-hormonen, die bevordering van de opkomst van de Apple figuur – en ook, het helpt je gewicht te verliezen.

Hamburg-harburg, 17. In November

Geef een reactie