Vrouwen baard kan bij cysten punt


Een Snor kan wijzen op een hormonale stoornissen of cysten. Met de speciale koude wax strips voor het gezicht, hij zal niet snel worden verwijderd geen dames in de baard is niet alleen een esthetisch Probleem. Hij kan ook een onschuldige cyste. Bijna niemand praat erover, maar de haren zijn zo vervelend. Niets weg!

Haar is mooi, maar niet op de verkeerde plaats. Daarom, meer dan 70 procent van de Europese vrouwen te verwijderen van de dons op de bovenlip of de kin. De overmatige gezichtsbeharing is vaak meer dan alleen een esthetisch Probleem. U kan ook wijzen op een hormonale onevenwichtigheden of cysten in de eierstokken. Brengt duidelijkheid in geval van twijfel, een onderzoek door de huis arts of gynaecoloog.

Finale met haar stress door cysten

In het geval van een vermoeden van een onderliggende ziekte kan medicamenteuze therapie door de arts te worden geïnitieerd. In individuele gevallen, crèmes kunnen worden voorgeschreven met de werkzame stof Eflornithine, die moet vertragen de haargroei. Daarnaast zijn er vele manieren om de Snor uit. Probeer het gewoon, dan kunt u uw favorieten:

  • Bleken: het is aan te raden om vooral pijn-gevoelig. De beste in fijne pluisjes, na 2 – 3 weken zal hersteld worden. Kan leiden tot reacties van de huid.
  • Scheren: gaat snel, doet geen pijn het haar groeit sneller dan normaal. Nadeel: Omdat de Snor is slechts oppervlakkig, het duurt maar een paar dagen tot hij weer terug is. Dan is het nachrasieren.
  • Plukken: De procedure bij de beste van een schoonheidsspecialiste uit te voeren, en dan kan geen kwaad. Duurt ongeveer 2-3 weken.
  • Groeien: Meer dan alleen maar een paar haren? Speciale koude wax strips voor het gezicht zijn de moeite waard een keer te proberen. Duurt ongeveer zes weken. Het doet pijn maar!

Geef een reactie