Vrij van kanker, dankzij ultrageluid, zonder OPERATIE!

Prostatakrebs mit Ultraschall behandeln
Voor de behandeling van prostaatkanker, naast CHIRURGIE, de ultrasone methode, die voor velen een goed Alternatief.. Uit angst voor bijwerkingen wilde Gebakken Klaffke zijn prostaat voor een tumor te opereren. Hij gebruikt een nieuwe procedure.

Het was een enorme schok, herinnert Rosa Maria Klaffke (63), toen ze hoorde van de diagnose van prostaatkanker van uw man ‘ s Gebakken (65). Want, werkelijk, het was slechts voor een routine onderzoek door een uroloog. De concentratie van een bepaald eiwit in het bloed te meten–stof, de zogenaamde PSA (prostaat-specifiek Antigeen). Omdat de groei van de tumor triggers verhoogde productie van het eiwit. Een PSA-waarde van 4 het vermoeden van kanker al. Echter, ik was 49, zegt de voormalig scheikundig ingenieur van Adendorf in Lüneburg, Duitsland.

Het idee wordt bevestigd: kanker van de prostaat. Maar OP de 65–jarige verwerpt: ik ken niemand die het niet hadden na een dergelijke interventie hebben geen blijvende problemen. Omdat urine-incontinentie en verlies van de potentie zijn, in het geval van een prostaat verwijderen van de frequente late complicaties.

Siegfried de arts kan verwijzen hem naar Dr. Dietrich Pfeiffer in de Asklepios ziekenhuis in Hamburg Barmbek. De uroloog adviseerde zijn patiënten om de HIFU-methode (High-intensity focused ultrasound). Het wordt ingebracht via de anus ongeveer twee centimeter dikte sonde, die gaar het zieke weefsel via echografie. Omliggende gezonde weefsel wordt grotendeels gespaard van de bijwerkingen, zoals incontinentie en impotentie, kan vaak vermeden worden. Het weefsel vernietigd wordt wel via de plasbuis en deels in het bindweefsel omgezet. Van de ongeveer twee en een half uur durende operatie wordt uitgevoerd onder spinale anesthesie, in aanvulling op Gebakken krijgt een Kalmerende injectie.

Geen bezuinigingen, geen pijn

Het behoud van de gepensioneerden hebben een paar dagen voor een zitting. Pijn heeft hij niet. Op de derde dag van de 65 mogen verlaten–jarige al in het ziekenhuis. Elke drie maanden heeft hij voor controle-onderzoek. Zijn PSA-niveau is ook zeven jaar na de procedure in het geval van 0,1 en dus is nauwelijks meetbaar. Ik heb al een aantal van de Bekende HIFU, zegt hij. Rosi is dolblij dat haar man heeft de storm hebben doorstaan. Siegfried de ziekte is niet voor ons om bewust te worden van het feit dat je boos over kleinigheden, maar elke seconde van het leven moeten genieten.

Geef een reactie