Voor hyposensitization te slikken tabletten

Bei Heuschnupfen ist auch eine Therapie mit Tabletten möglich
Tot nu toe, alleen een zogenaamde Hyper-sensibilisatie door spuitgieten, geholpen met hooikoorts. Nu een therapie met tabletten bij hooikoorts is het mogelijk-patiënten kunnen een zucht van verlichting slaken: in Plaats van het spuiten van de desensibilisatie kan worden uitgevoerd, nu met tablets. Hier kunt u leren hoe het werkt.

Tabletten voor hyposensitization

Tot zo ver de Allergie werd ingeprent inducerende stof in hoge concentraties voor de patiënt. Dus, het immuunsysteem, loopneus, hoest, conjunctivitis en huiduitslag leert de Allergie te reageren op triggers (hyposensitization). De eerste successen zien na een jaar. 90 procent van de gevallen van de klacht na drie jaar.

Nu is er de desensibilisatie-tabletten: De zogenaamde gras-tabletten (sublinguale immuun therapie) werken op dezelfde manier en hebben een vergelijkbare hoge mate van succes. De kosten worden gedragen door het Fonds. Met de behandeling kan gestart worden voordat het pollenseizoen. Bepaalde supplementen beloven zelfs na tien dagen tot vier weken van de bescherming van het seizoen. Een permanente vrijheid van de symptomen neemt de tijd. De mensen met een Allergie moeten slikken voor drie tot vijf jaar van een dagelijkse pil. Dit vereist echter een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid, zegt Prof. dr. Thomas Fuchs, allergoloog in het Universitair ziekenhuis van Göttingen.

Regelmatige Controle

De arts adviseert in ieder geval de regelmatige medische controles: Zelfs tijdens de tabletten, de behandeling van de aandoening moet worden gecontroleerd. Tot slot, een geneesmiddel wordt genomen. Veel belangrijker is voor de allergoloog om te zien dat mensen met een lichte ongemak in de operaties. Is het niet te worden behandeld Pollen Allergie die krijgt ongeveer elke Seconde Astma. Veel hooikoorts patiënten hebben een Allergie voor een zogenaamde cross. Ze reageren gelijktijdig aan bepaalde voedingsmiddelen, waarschuwt de arts. Dit kan levensbedreigend zijn, als onbewust, iets verkeerd gegeten.

Specialist

Symptomen, en veel van de Betrokken over-the-counter-preparaten. Van die Prof. Vos adviseert: ze zijn niet goed gedoseerd, kan alleen maar moe. Hooikoortspatiënten moet gaan naar de specialisten. Direct aan de allergoloog, KNO-arts of dermatoloog, zegt de arts. Want met de juiste behandeling, zoals de desensibilisatie van tablets, is de patiënt zonder veel beperking van de kwaliteit van leven door middel van het pollenseizoen.

Geef een reactie