Voor de eerste Keer – om te bepalen van de genen van de tijd?

Ein jugendliches Paar küsst sich
De genen hebben invloed op wanneer jonge mensen hun eerste Keer, laat een Britse StudieIn welke leeftijd hebben we, voor de eerste Keer dat je seks hebt, wordt mede bepaald door onze genen, blijkt uit recent onderzoek in het verenigd koninkrijk. Echter, de ouders van invloed is op it – zodat ze zich goed gedragen.

De eerste Keer – sommige van de jonge mensen die het al met 13, anderen slechts met 19. Als het zover is, hangt af van verschillende factoren, waaronder kring van vrienden en familie Achtergrond. Echter, voor een deel van de tijd van de eerste geslachtsgemeenschap is de bedoeling door de genen. Dit is het resultaat van wetenschappers van de Universiteit van Cambridge in hun recente onderzoek.

Co-auteur Ken Ong: Genetische factoren verklaren ongeveer 25 procent van de verschillen in relatie tot de leeftijd bij mensen die seksueel actief zijn. Het Britse onderzoeksteam bestudeerde 125.000 records uit een BRITSE genetische data Bank. Ze vonden een verband tussen de 38 verschillende genen en de tijd van het eerste seksuele contact.

Om hun hypothese, de wetenschappers genetische datasets geanalyseerd in twee andere studies met een totaal van rond en 260.000 deelnemers en kwam tot hetzelfde resultaat.

Echter, als de genen bepalen wat we hebben voor de eerste Keer Seks? U kunt dit doen door bijvoorbeeld van invloed zijn op de leeftijd waarop de puberteit begint, of dat we een ondernemende persoonlijkheid, de wetenschappers.

De eerste Seks – ouders hebben invloed

Maar, wanneer de tijd van de eerste keer is de bedoeling, daarom is het een onderdeel van de genetisch – kan hij in ieder geval beïnvloed worden naar 75 procent. En de ouders spelen een niet onbelangrijke rol, zo tonen studies aan. Dus jonge mensen, die kunnen praten met hun ouders over het onderwerp Seks, vaak later eerste seksuele ervaring hebben dan leeftijdsgenoten die dat niet doen. De open benadering van de ouders met het thema dat jonge mensen de verantwoordelijkheid te voorkomen.

Echter, het spreekt het onderwerp van het beste? Experts zeggen dat, bijvoorbeeld, de gemeenschappelijke Weergave van een favoriete tv-serie bieden een goede gelegenheid om dit te doen. Deze en andere experts tips over hoe u het gesprek met uw kinderen het beste, vind je hier.

Hamburg-harburg, 19

Geef een reactie