Vitamine-C Overdosering: Als ouders en mijn

Es besteht die Gefahr einer Vitamin C Überdosierung
Veel ouders bedoelen het goed met hun kinderen en beheren van kunstmatige vitaminen. Wat velen niet weten: Er is een risico van een overdosis Vitamine C is voor kinderen consumeren van te veel vitaminen. De onderzoekers waarschuwen tegen de gevaren voor de gezondheid, veroorzaakt door een Overdosis Vitamine C is niet te onderschatten.

Een recente studie van de AMERIKAANSE Environmental Working Group, kinderen nemen aanzienlijk te veel Vitamine A, C, zink, Niacine. Reden vermelde voedingsmiddelen die werden kunstmatig verrijkt met vitaminen en mineralen zijn in het algemeen gebruikt voor de voeding van kinderen.

De onderzoekers voegen dat er ouders zijn gericht, niet alleen om de voedingswaarde-informatie, de verouderde dagen nodig berekeningen, maar ook op het verbruik, aanbevelingen, die zijn berekend voor volwassenen. Kinderen van wie de dagelijkse behoefte aan voedingsstoffen is lager, dus überkonsumieren eenvoudig op bepaalde stoffen.

Specifiek, volwassenen hebben ten opzichte van kinderen in bijvoorbeeld meer dan drie keer hogere behoefte aan Vitamine A en C zijn Geregeld, de dagelijkse hoeveelheden nodig in Duitsland van een EU-Richtlijn uit het jaar 1990.

Vitamine Overdosis door verrijkte voedingsmiddelen

Het onlangs gepubliceerde studie toont aan dat kinderen door middel van kunstmatig verrijkte voedingsmiddelen per dag, veel meer vitaminen en mineralen dan je nodig hebt. Dus, bijvoorbeeld, een Portie corn flakes bevat in sommige gevallen, het dubbele van het bedrag van Niacine, die vereist dat een kind op zo een dag. Voeding experts raden ouders daarom, gezonde kinderen, geen extra vitamines of mineralen te beheren, heeft betrekking op een evenwichtige voeding de dagelijkse behoefte.

Een Amerikaanse studie berekende dat de normaal gevoede kinderen consumeren gemiddeld 45 procent te veel zink, 8 procent Een teveel aan Vitamine a en Niacine. Kinderen worden geleverd met een extra Vitamine-preparaten, zoals de zeer populaire Vitamine tabletten – de Cijfers zijn nog steeds aanzienlijk hoger. Deze kinderen zijn 84 procent te veel zink, en 72 procent te veel Vitamine A en 28 procent te veel Niacine.

Onderschat de gevaren van een Overdosis Vitamine C

De wetenschappers waarschuwen in hun studie, voorafgaand aan deze, de gevolgen voor de gezondheid van een Vitamine-C-Overdosis – vooral bij kinderen – niet te onderschatten. Studies in vier tot acht jaar oud de kinderen zijn weergegeven naar de maag, dat is al na een korte tijd-intestinale stoornissen en metabole problemen kunnen optreden. Op de lange termijn, de gevaren voor de gezondheid zijn aanzienlijk ver-reiken. Een duurzame over-consumptie van vitaminen zullen daarom, lever en skelet schade Overdosis zink schaadt het immuunsysteem en te veel inname van Niacine is actief in de lange termijn, als een vergif op in de lever.

Voor meer informatie over het onderwerp van inname van voedingsstoffen bij kinderen, kunt u hier vinden.

Geef een reactie