Vier van een soort, met een 65: Hoe gevaarlijk is het?

künstliche Befruchtung
Volgens de duitse IVF Registreren, waren er van 2000 tot en met 2012 in Duitsland, 18 kwartet geboorten na in vitro fertilisatie. Slechts één van hen is de moeder was ongeveer 40 jaar altDie zwangerschap van een 65-jarige verhoogt medische en ethische vragen op. Hoe kan een vrouw in deze leeftijd kunnen nog zwanger te worden en wat zijn de gevolgen voor de gezondheid voor haar en het Ongeboren? In de praktijk Vita ‘ s vragen.

Een 65-jarige Berliner had door middel van ei-en zaadcel donaties voor kunstmatige inseminatie. Een bemesting op een natuurlijke manier werd uitgesloten. Alleen de laatste behandeling met vier eieren was een succes. Morele bezwaren hebben geen: ik denk dat het is, omdat ik geloof dat het goed is.

Hoe kan een vrouw met 65 nog steeds zwanger?

Zwangerschappen boven de 40 zijn nu in het licht van de moderne reproductieve geneeskunde meer en vaker. En dat is hoe het werkt: Na de Menopauze, een eiceldonatie een jonge vrouw nodig, vertelt Professor Jan-Steffen Krüssel door de Raad van Bestuur van de duitse vereniging voor reproductieve geneeskunde. In Duitsland is dit verboden, echter, als gevolg van het embryo wet bescherming persoonsgegevens. In landen zoals Spanje en de tsjechische Republiek, eiceldonatie is uitgevoerd als een standaard therapie.

Waarom verhoogt in het geval van kunstmatige inseminatie, de waarschijnlijkheid van een meervoudige geboorte?

In de reageerbuis, de eicel van een donor wordt bevrucht met het sperma van een donor en vervolgens de donor van de vrouw is geïmplanteerd. Vrouwen geplant, vaak meer dan één bevruchte eicel om de Kans te vergroten dat ten minste één Embryo implantaat zelf in de baarmoeder, zodat de kans op een veelvoud verhoogt de zwangerschap.

Wat zijn de gevolgen voor de gezondheid van de zwangerschap voor de moeder?

De 65-jarige lichaam is zeker niet bedoeld voor de zwangerschap perszijde, en niet van een kind, en zeker niet die van vier van een soort, zegt Prof. dr. Holger Stepan, hoofd van de Verloskunde aan het Universitair ziekenhuis in Leipzig, Duitsland. Het lichaam van een 65-jarige is blootgesteld in het geval van een zwangerschap van een hoge belasting. Het hart en de bloedsomloop zijn in hoge vraag, en de baarmoeder is ernstig overbelast, wat kan leiden tot vroeggeboorte inspanningen en meer bloeden na de geboorte. Een late geboorte kan heel levensbedreigend zijn voor de moeder.

Wat zijn de gevaren die zijn blootgesteld aan de kinderen?

De kinderen worden blootgesteld aan gevaren voor de gezondheid. Een studie toonde aan dat kinderen van een meerdere de zwangerschap komen vaak voor, te vroeg op de wereld, als kinderen in een zwangerschap. De vaak afgekort duur van de zwangerschap kan leiden tot de kinderen nog niet volledig ontwikkeld en ondergewicht. Ernstige ziekten, zoals een hersenbloeding, infectie, door een nog niet volledig gevormd immuunsysteem of de schade aan de longen zijn, helaas, niet ongewoon.

De basisschool heeft al 13 kinderen en zeven kleinkinderen. Als de zwangerschap verloopt zonder complicaties, is het in de zomer, 17-moeder – en tegelijkertijd de oudste van de vier van een soort moeder van de wereld.

Hamburg-harburg, 13

Geef een reactie